1conservarosii taiate (eu am folosit pasta de rosii)
1ardei grastaiat cubulete
2bucaticeapatocate marunt
3cateiusturoitocati marunt
1/2linguritachillipudra
1linguritachimenmacinat
1/4linguritascortisoarapudra
300mlsupa concentrata de pui
2linguriunt de arahide
1linguraoreganotocat
2linguriulei de masline
saredupa gust
ardei iutedaca iti place picant (eu n-am pus)
Instructions
Intr-o cratita, incalzim uleiul si calim putin ceapa.
Adaugam ardeiul, usturoiul, chilli, chimen, scortisoara, oregano si le amestecam in timp ce sfaraie in ulei molcom.
Punem pasta de rosii si supa, lasam sa dea in clocot.
Adaugam untul de arahide, potrivim la gust de sare (eu am pus si putin piper, asta pentru ca nu am folosit ardei iute – cah, nu pot supporta sa-mi ia gura foc) si-l fierbem la foc foarte mic pentru zece minute. Daca se ingroasa prea mult, mai adaugam apa fierbinte sau supa de pui.