Cotlete in piper cu salsa de rosii
Print

Cotlete in piper cu salsa de rosii

Course fel principal
Cuisine usoara
Author Laura

Ingredients

  • 4 cotlete de porc (cam 200 gr. per portie)
  • boabe de piper asortate
  • 300 gr. rosii cherry (rosii si galbene)
  • 2 piersici
  • 1 limetta
  • menta tocata
  • sare
  • piper
  • zahar
  • ulei de masline

Instructions

Intai pregatim salsa ca sa aiba timp ingredientele sa se impregneze de gust:

  • Taiem piersicile, scoatem samburii, pulpa o taiem cubulete.
  • Amestecam cu rosiile cherry, deasupra stoarcem sucul de limetta.
  • Adaugam menta si ulei.
  • Asezonam cu sare, piper, zahar – toate dupa gust, bineinteles.
  • Punem deoparte si lasam sa …se odihneasca nitel.

Intre timp pregatim cotletele:

  • Le saram, presaram deasupra boabele de piper,
  • incingem o tigaie cu doua linguri de ulei de masline si prajim carnea pe o parte si pe cealalta pana prinde o minunata culoare rumena.
  • Se scot pe o farfurie si se lasa sa se odihneasca 10 minute dupa care se servesc alaturi de minunata salsa.

Video