pasta de fasole boabe cu ceapa
Print

Pasta de fasole boabe cu ceapa

O pasta de legume tip aperitiv, aromata si satioasa
Course Aperitive si gustari
Cuisine usoara
Keyword pasta de fasole boabe
Prep Time 5 minutes
Total Time 5 minutes
Servings 6 portii
Calories 791kcal
Author Laura

Ingredients

  • 200 g fasole + legume fierte
  • 500 ml ulei de floarea soarelui
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 legatura marar verde
  • sare piper

optional

  • 1 lingura fulgi de drojdie
  • 1 lingura pasta de ardei

Instructions

  • Daca boabele de fasole nu sunt fierte, le punem in apa pe foc - au am folosit boabe de la conserva asa ca la etapa asta am scapat ieftin. Doar am clatit boabele gata facute.
  • Am curatat si tocat marunt ceapa, am spalat si maruntit mararul.
  • Intr-un blender vertical, am pus boabele de fasole, pasta de ardei, sare, piper si am mixat pana s-a transformat intr-o pasta fina - in timp ce amestecam pasta, turnam in ir subtire si uleiul incorporandu-l in pasta.
  • La final, am amestecat pasta de fasole cu ceapa si marar. Am potrivit gustul de sare si piper.
  • Merge de minune cu paine prajita si varza murata taiata fin deasupra.

Video