500gr.castravete mare - decojit si feliat subtire
250gr.rosii cherry
1ceapa rosiecuratata si taiata solzisori cat mai subtire
1ardei curatat de cotor si feliat cat mai subtire
30bucatimasline
200gr.branza feta
2cățeiusturoioptional
50 mlulei de masline
saredupa gust
piperdupa gust
Instructions
Legumele deja spalate si feliate se amesteca intr-un bol,
Branza feta/tofu se taie cubulete si se adauga peste legume.
Turnam deasupra vinegreta din 1 - 2 linguri de ulei de masline, adaugam sare si piper (dupa gust), o lingura de oregano uscat.
Amestecam toate ingredientele cu mare grija, ca sa nu le zdrobim, lasam putin la frigider sa se patrunda......
Notes
Si gata! O minunatie!!!!!!!Se consuma de preferinta imediat.Branza e preferabil sa fie de capra. Eu am folosit branza tofu pe motiv de post. Daca aveti dispozitie, va sugerez sa va faceti timp sa incercati si reteta de Feta marinata. E absolut savuroasa iar branza si uleiul ei aromat pot fi folosite inclusiv retete ca aceasta salata.