Sarcini gospodaresti zilnice

Recunosc ca sunt o maniaca a printabilelor de pe net, sunt atatea variante de foi de organizare pe net si toate cu un design atractiv; totusi nu imi regaseam stilul in multe din ele – ideea este ca mi-ar trebui maxim doua foi in care sa grupez toate sarcinile gospodaresti si sa mai am si ceva loc pentru diverse evenimente/treburi care apar ocazional.   De ceva vreme am gasit pe blogul lui Bekah (savealittlepinchalot) niste foi organizationale care chiar imi multumesc “mofturile”. Foile sunt inscriptionabile, in sensul ca le poti downloada si le poti completa cu ce vrei tu pe propriul calculator. Ceea ce eu am si facut. Sarcinile zilnice le-am trecut pe toate pe o singura foaie si-mi place ca pot sa le bifez zilnic dupa ce le termin. In plus, fiind pe toata saptamana, am o harta vizuala foarte precisa  a sarcinilor cu care am ramas in urma sau care nu au fost facute deloc astfel incat macar de doua- trei ori pe saptamana fiecare din ele apuca a fi implinita.

Fise printabile de curatenie

Mda, stiu, lumea mi-a spus ca este o lista foarte ambitioasa si recunosc ca rar reusesc sa bifez lista zilnic timp de o saptamana cap – coada dar macar stiu ca le am tot timpul in vedere. Cumulate cu sarcinile saptamanale, nu sunt totusi atat de multe caci ele cam coincid – la o adica, daca zilnic spal un geam, incep a spala geamul din zona saptamanii, daca e sa sterg praful, incep tot cu zona saptamanii, activitatea de declutter (termenul american pentru curatarea unui loc aglomerat) este tintita tot pe zona saptamanii, cu alte cuvinte incerc sa fiu cat mai eficienta pe sarcini tintite si realizabile in doua-trei zile maxim. Ideea este ca micile nimicuri facute azi te scutesc de efortul sustinut si greoi ce ar aparea daca ar fi amanate.

Daca va place, puteti si voi downloada foaia mea de sarcini de mai jos sau va puteti alcatui propria lista, downloadand versiunea necompletata chiar de pe site-ul Bekahei unde puteti gasi inca vreo cateva variante, poate voua vi se potriveste altceva.

Daca-ti place lista mea de sarcini, o poti downloada apasand butonul de mai jos

Dowloadeaza

Spor in toate!

Am mai scris despre asta:

Organizarea casei  – 2009

4 Comments

  1. Irina 2014-07-22 Reply
    • casutalaurei 2014-07-22 Reply
  2. Laura C. 2017-04-09 Reply

Leave a Reply

12 Shares
Share11
Pin
+11
WhatsApp