Sandwich picant a la 1925
FacebookTweetPinPrintEmailLikeShareShares26 Coacerea in orb – procedeu de a pre-coace aluatul de tarta fara umplutura, pentru a avea o textura crocanta. Coacerea in orb este o metoda cu care avem de-a face ori de care ori dorim sa gatim o tarta sarata sau dulce, o prajitura si vrem ca aceasta sa aiba baza crocanta, sa nu ramana…
FacebookTweetPinPrintEmailLikeShareShares353 Retete cu orez – 0rezul este unul din cele mai sanatoase si mai populare ingrediente, cu beneficii multiple si multe retete variate cu acest ingredient – pentru inspiratie v-am lasat mai jos o lista de retete de tot felul cu care sa va incantati familia. Enjoy! Daca vorbim de un ingredient sanatos, ieftin si…
FacebookTweetPinPrintEmailLikeShareShares57 Prajitura cu fructe de padure si branza de vaci, reteta simpla, fara coacere, cu blat de piscoturi, crema lejera de branza si fructe de padure. A inceput sezonul zmeurei in gradina alor mei. Pana in toamna, avem cantitati generoase din acest fruct. Dupa ce papam din el pana ne saturam, incepem sa ne gandim…
Guguluf cu lamaie si mac, reteta simpa de desert, perfecta la un ceai
FacebookTweetPinPrintEmailLikeShare Tortilla mexicana, retete de aluat pentru servit gustari, reteta simpla, pas cu pas Aceasta reteta o am de la Brandusa. Ii multumesc tare mult ca m-a lasat s-o preiau de la ea. Nu de alta dar in varianta originala contine ingrediente ce noi nu le gasim in Romania dar reteta de mai jos e…
FacebookTweetPinPrintEmailLikeShareShares68 Teoria conservelor – partea teoretica a operatiunii de a pastra mancarea, ingrediente pe termen mai lung – cum realizam conservarea si de ce. Dupa cum va spuneam deja, tema lunii la Daring Cooks a fost Conservele. Metode de conservare la borcan, prin congelare, prin uscare, murare, fermentare “De ce sa conservam alimente? isi pune…
Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Suna tare bine salatica ta 🙂
Sa vad de unde iau limba, ca-s mare fan 🙂 A, si castraveti murati fara zahar 🙁
Apropo, branza aia Mandra de care zici, de unde o iei? 🙂
mandra e un sat de pelanga Sibiu. E acolo o ferma, multa lume zice ca lactatele lor sunt cele mai bune. Nu stiu daca in alte zone au ajuns sa vanda sau doar pe langa si in Sibiu.