Sandwich cald de toamna

Sandwich cald de toamna – reteta completa, printabila

Sandwich cald de toamna
Reteta VIDEO
Ingrediente
- 4 felii paine
- 4 felii sunca
- 120 gr. cascaval sau mozzarella
- rosii
- ardei gras
- ciuperci champignon spalate, curatate si feliate subtire
- sare
- piper
Mod de preparare
- Incingem cuptorul la 200 grade C.
- Spalam si curatam legumele , le feliem.
- Pregatim tava: fie o tapetam cu ulei si faina, fie folosim hartie de copt.
- Asezam pe fiecare felie de paine cate o bucata de sunca si legumele; in mod normal, inainte de toate ung fiecare felie de paine cu putin unt dar acum n-am facut-o pentru ca rosiile proaspete vor contribui sigur la inmuierea feliei de paine.
- Presaram sare, piper, punem deasupra feliile de cascaval /branza, coacem la cuptor cca 15- 20 minute.
- Ornam cu verdeata – busuioc, cimbru, rozmarim.
Disclaimer
Datele nutriționale furnizate la unele rețete sunt estimative, iar rolul lor este doar informativ. Valorile nu pot fi garantate și nu ar trebui utilizate în tratamentul afecțiunilor medicale. Secțiunile de echipamente și ingrediente de mai sus pot conține linkuri afiliate către produse pe care le folosesc și le recomand.