Salata postitoare de conopida cu maioneza

Salata de conopida

Salata postitoare de conopida cu maioneza, reteta culinara tip aperitiv, vegan / de post, gatitacu ingrediente naturale, la indemana

Salata de conopida

Salata de conopida
0 from 0 votes
Tipareste reteta

Salata de conopida cu maioneza de post

Un aperitiv cu conopida si maioneza de post

Autor Laura - www.casutalaurei.ro

Ingrediente

  • 1 capatana conopida
  • 1 cana faina de grau poate fi inlocuita cu faina de ovaz
  • 2 cani apa
  • 2 - 3 catei usturoi primavara, in secon, se poate inlocui cu leurda
  • 6 linguri ulei
  • 6 - 7 pufuleti
  • 1/2 lamaie doar sucul

Mod de preparare

  1. Conopida se desface in buchetele si o punem la fiert in in apa cu sare dupa care o strecuram.

  2. Faina si apa se fierb pana ajungem la consistenta unei mamaligi tari.

  3. Punem compozitia de apa cu faina intr-un blender, turnam cate putin uleiul si mixam, adaugand uleiul treptat.

  4. Inmuiem pufuletii in apa dupa care ii adaugam in blender, alaturi de usturoiul pisat.

  5. La final adaugam conopida, potrivim la gust cu sare, piper si mai mixam o data pana se omogenizeaza.

Published by

Bine ai venit in Casuta Laurei! Sunt Laura, femeie optimista, creativa, sotie, mamica cu o pasiune scapata de sub control pentru gatit - incerc tot felul de retete culinare diverse, reteta de mancare variate, retete de desert de casa, retete de prajituri. Ma pasioneaza si organizarea si gospodarirea eficienta sub deviza ”Muncim ca sa traim, nu traim ca sa muncim”. Ce zici, ne imprietenim?

Lasă un răspuns

*

13 Shares
Share4
Pin9
+1
WhatsApp