Salata postitoare de conopida cu maioneza
Salata postitoare de conopida cu maioneza, reteta culinara tip aperitiv, vegan / de post, gatitacu ingrediente naturale, la indemana

Salata de conopida cu maioneza de post
Ingrediente
- 1 capatana conopida
- 1 cana faina poate fi inlocuita cu faina de ovaz
- 2 cani apa
- 2 - 3 catei usturoi primavara, in secon, se poate inlocui cu leurda
- 6 linguri ulei
- 6 - 7 pufuleti
- 1/2 lamaie doar sucul
Mod de preparare
- Conopida se desface in buchetele si o punem la fiert in in apa cu sare dupa care o strecuram.
- Faina si apa se fierb pana ajungem la consistenta unei mamaligi tari.
- Punem compozitia de apa cu faina intr-un blender, turnam cate putin uleiul si mixam, adaugand uleiul treptat.
- Inmuiem pufuletii in apa dupa care ii adaugam in blender, alaturi de usturoiul pisat.
- La final adaugam conopida, potrivim la gust cu sare, piper si mai mixam o data pana se omogenizeaza.
Disclaimer
Datele nutriționale furnizate la unele rețete sunt estimative, iar rolul lor este doar informativ. Valorile nu pot fi garantate și nu ar trebui utilizate în tratamentul afecțiunilor medicale. Secțiunile de echipamente și ingrediente de mai sus pot conține linkuri afiliate către produse pe care le folosesc și le recomand.