S

Salata postitoare de conopida cu maioneza

Salata de conopida
Un aperitiv cu conopida si maioneza de post
Salata de conopida

Salata postitoare de conopida cu maioneza, reteta culinara tip aperitiv, vegan / de post, gatitacu ingrediente naturale, la indemana

Salata de conopida

Salata de conopida

Salata de conopida cu maioneza de post

Reteta gatita, scrisa si publicata de Laura
Un aperitiv cu conopida si maioneza de post

Ingrediente
  

  • 1 capatana conopida
  • 1 cana faina poate fi inlocuita cu faina de ovaz
  • 2 cani apa
  • 2 - 3 catei usturoi primavara, in secon, se poate inlocui cu leurda
  • 6 linguri ulei
  • 6 - 7 pufuleti
  • 1/2 lamaie doar sucul

Mod de preparare
 

  • Conopida se desface in buchetele si o punem la fiert in in apa cu sare dupa care o strecuram.
  • Faina si apa se fierb pana ajungem la consistenta unei mamaligi tari.
  • Punem compozitia de apa cu faina intr-un blender, turnam cate putin uleiul si mixam, adaugand uleiul treptat.
  • Inmuiem pufuletii in apa dupa care ii adaugam in blender, alaturi de usturoiul pisat.
  • La final adaugam conopida, potrivim la gust cu sare, piper si mai mixam o data pana se omogenizeaza.
Ai incercat reteta asta?Lasa o vorba si spune-ne parerea ta!

Iubim comentariile, deci comenteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.