S

Salata cremoasa de oua

Salata cremoasa de oua

Salata cremoasa de oua – reteta gatita in stil Dukan,usor adaptabila pentru un meniu normal

Salata cremoasa de oua
O salatica dukan style pe care am descoperit-o la Ioana pe blog. Mi-a placut  cu mentiunea ca n-am putut-o manca goala.
Era ca si cum as fi mancat maioneza cu lingurita. Dar unsa pe niscaiva turtite din tarate de ovaz – ei, da, a fost gustoasa.
Si daca suntem la zilele de proteine -legume si mai bine caci merge de minune cu o rosioara, o cruditate ceva alaturi.
Alte creme si paste in stil Dukan avem aici si aici.

Salata cremoasa de oua – reteta completa, printabila

Salata cremoasa de oua

Salata cremoasa de oua

Reteta gatita, scrisa si publicata de Laura

Ingrediente
  

  • 3 ou fierte tari
  • 3 lingurite mustar zice reteta, eu am pus doar una si mi s-a parut arhisuficientae drept, nici nu ma prea omor dupa mustar
  • 50 - 60 gr sunca de Praga poate fi si sunca slaba de pui sau curcan
  • 200 gr branza de vaci slaba
  • patrunjel frunze verzi- eu n-am avut asa ca am pus marar
  • ciuperci
  • ardei gras

Mod de preparare
 

  • Taiem ouale fierte in jumatate.
  • Scoatem galbenusul pe care il mixam cu branza de vaci.
  • Adaugam mustarul, sarea, piperul.
  • Amestecam bine bine ca sa se omogenizeze toate ingredientele.
  • Taiem marunt albusurile, sunca, tocam patrunjelul, poate ne obraznicim si cu ceva legume:).
  • Amestecam bine, mai potrivim (de e cazul) la gust cu sare, piper.
Ai incercat reteta asta?Lasa o vorba si spune-ne parerea ta!
 Gata!:)))
blank
Laura

Bine ai venit in Casuta Laurei! Sunt Laura, femeie optimista, creativa, sotie, mamica cu o pasiune scapata de sub control pentru gatit - incerc tot felul de retete culinare diverse, reteta de mancare variate, retete de desert de casa, retete de prajituri. Ma pasioneaza si organizarea si gospodarirea eficienta sub deviza ”Muncim ca sa traim, nu traim ca sa muncim”. Ce zici, ne imprietenim?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Apreciaza reteta




Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.