blank
|

Despre rutina de seara – varianta printabila

Tema Rutina de seara este reloaded, am mai scris-o o data acum vreo doua luni dupa care am ”bușit” blogul si am pierdut-o. Așa ca acum musai s- o reiau.

Rutina de seara

Rutina de seară este o preocupare veche de-a mea, încă dinainte de a deveni mamă. După ce-am avut si copiii, este o preocupare care s-a acutizat.

Toata lumea are o anumita rutina. Adica un anumit mod de a face lucrurile de care nici nu este intotdeauna constienta. Asezarea acestei rutine pe hartie are insa niste beneficii pe care le-am descoperit doar după ce efectiv am inceput a lucra astfel

4 motive pentru care rutina e folositoare

  • pune toate activitatile necesare intr-un loc si chiar daca nu apuci sa le faci pe toate (caci timpul nu e deloc indulgent cu noi), macar stii care sunt acestea si le prioritizezi pentru zilele urmatoare.
  • permite o focusare mai buna. Acum nu mai stai sa te gandesti ce ai de facut, te uiti pe lista, alegi si actionezi. Este folositor, mai ales cand vin obosita de la servici, n-as mai pune mana pe nimic si cateodata nici mintea nu ma mai ajuta in a descoperi sarcini in jurul meu, insa cand vad lista, nu mai ramane decat sa actionez pur si simplu.
  • elimina balastul, adică acele activitati pe care le faci fara sa te gandesti dar care, in iconomia timpului si a eficientei, sunt inutile sau contraproductive – de exemplu, sa sterg praful inainte de a da cu aspiratorul etc.
  • permite optimizarea activitatii, gruparea sarcinilor pentru un plus de eficienta.

Rutina de amiaza

Mai jos este rutina noastră de seară, dacă va place o puteți downloada, apasand pe butonul albastru:

Downloadeaza

[su_document url=”http://casutalaurei.ro/wp-content/uploads/2015/05/Rutina-de-seara.docx” width=”900″ height=”900″]

Voi ce rutină de seara aveți?

Am mai discutat despre asta si in 2009: Rutina de seara. Pentru mine s-au mai schimbat unele lucruri dar tot este un bun punct de plecare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.