Pui Shanhai – Dukan style
Pui Shanhai este o reteta in stil Dukan, rapida si satioasa. Contine tarate de ovaz si carne deci nu are cum sa nu fie satioasa.
O ochisem de ceva vreme pe blogul Adinei – sursa de referinta pentru mine cand vine vorba de retete dukaneizate si isi astepta randul la testare.
Si am trecut la treaba intr-una din acele putine zile in care am fost singura acasa, fara doi mancaciosi de feciori flamanzi si cu iubi trei. O zi in care n-am avut chef de gatit si totusi ceva bunut si satios tot as fi mancat. Si dieteticos daca se poate. Dukan style, of course, dupa cum v-am spus deja.
Pui Shanhai – reteta completa, printabila
Pui Shanhai
Ingrediente
- carne de pui – am folosit pulpa dezosata si fara pielita, taiata fasii
- 2 ou
- 2 linguri tarate de ovaz
- 2 linguri amidon
- 1 – 2 catei usturoi
- 2 linguri sos de soia
- 1 lingura mustar
- marar tocat marunt
- sare dupa gust
- piper dupa gust
Mod de preparare
- Pregatim puiul, il taiem fasii de marimea unui deget.
- Preparam si sosul, amestecand bine laolalta mustarul, soia, amidonul, mararul, usturoiul facut pasta, sare, piper.
- Dam fasiile de pui prin acest amestec dupa care le tavalim prin taratele de ovaz, pe toate partile sa adere bine pe toate partile.
- Le punem la prajit in uleiul gata incins, am folosit o tigaie tip wok, se fac mult mai repede.
- Minunate cu o salatica de rosii alaturi si un sosulet de iaurt cu usturoi si marar tocat.
Disclaimer
Datele nutriționale furnizate la unele rețete sunt estimative, iar rolul lor este doar informativ. Valorile nu pot fi garantate și nu ar trebui utilizate în tratamentul afecțiunilor medicale. Secțiunile de echipamente și ingrediente de mai sus pot conține linkuri afiliate către produse pe care le folosesc și le recomand.
Yummmmmmiiiii!!!!