Ce aflati din aceasta postare

Pui Shanhai este o reteta in stil Dukan, rapida si satioasa. Contine tarate de ovaz si carne deci nu are cum sa nu fie satioasa.
O ochisem de ceva vreme pe blogul Adinei – sursa de referinta pentru mine cand vine vorba de retete dukaneizate si isi astepta randul la testare.
Si am trecut la treaba intr-una din acele putine zile in care am fost singura acasa, fara doi mancaciosi de feciori flamanzi si cu iubi trei. O zi in care n-am avut chef de gatit si totusi ceva bunut si satios tot as fi mancat. Si dieteticos daca se poate. Dukan style, of course, dupa cum v-am spus deja.
Pui Shanhai – reteta completa, printabila

Pui Shanhai
Ingrediente
- carne de pui – am folosit pulpa dezosata si fara pielita, taiata fasii
- 2 ou
- 2 linguri tarate de ovaz
- 2 linguri amidon
- 1 – 2 catei usturoi
- 2 linguri sos de soia
- 1 lingura mustar
- marar tocat marunt
- sare dupa gust
- piper dupa gust
Mod de preparare
- Pregatim puiul, il taiem fasii de marimea unui deget.
- Preparam si sosul, amestecand bine laolalta mustarul, soia, amidonul, mararul, usturoiul facut pasta, sare, piper.
- Dam fasiile de pui prin acest amestec dupa care le tavalim prin taratele de ovaz, pe toate partile sa adere bine pe toate partile.
- Le punem la prajit in uleiul gata incins, am folosit o tigaie tip wok, se fac mult mai repede.
- Minunate cu o salatica de rosii alaturi si un sosulet de iaurt cu usturoi si marar tocat.
Yummmmmmiiiii!!!!