Iced Cafe Latte
Iced Cafe Latte – reteta completa, printabila
Iced Cafe Latte
Ingrediente
- 100 ml cafea eu am folosit ness
- 100 ml lapte condensat
- 100 ml frisca lichida
- zahar optional, dupa gust
Mod de preparare
- Se pun toate ingredientele laolalta intr-un blender.
- Am inceput sa mixez amestecul, a inceput sa spumuiasca. Suuuuper!
- Turnam café latte in cupe (pot fi cesti de cafea, pahare, cupe de sampanie etc. etc. etc.) si bagati la congelator sa inghete.
- Cand vreti s-o serviti, scoateti-o cu o ora inainte sa se mai dezghete nitel la frigider.
Notite bine de stiut
- Zahar eu nu am pus ca beau cafeaua neagra si amara si laptele condensat contine oricum suficient zahar dupa gustul meu.
- Lapte condensat. Si a luat Ainsley ditamai conserva si a turnat-o gramada peste cafea. Eu ma binoclam, doar doar vad gramajul conservei. N-am avut noroc, am estimat vreo 200 ml (?) dar oricum am pus in reteta mea doar 100 ml pentru ca nu vroiam multe portii si vroiam sa simt bine de tot gustul cafelei.
Disclaimer
Datele nutriționale furnizate la unele rețete sunt estimative, iar rolul lor este doar informativ. Valorile nu pot fi garantate și nu ar trebui utilizate în tratamentul afecțiunilor medicale. Secțiunile de echipamente și ingrediente de mai sus pot conține linkuri afiliate către produse pe care le folosesc și le recomand.
Iete, aici o bauturica de vara, puneti amestecul la frigider, ii mai puneti si gheata inainte de a o servi, poate lichior pentru o savoare usor exotica, niste frisca de décor, niste sos de ciocolata….Doamne ce bunatate!
Si daca nu ma credeti, iote-l aici pe maestru in actiuni, dati si voi o estimare, cat cantaresc conservele alea…
Astept amatoare sa vina pe la mine sa pape cele doua portii: sor-mea, Antonia, Daniela? Se aude, fetelor? Sunt doar doua portii .
E drept, cele virtuale pentru voi, fara numar. Sunt generoasa, asa-i?
🙂 Funny!!
Arata extrem de apetisant
arata super!oare merge si in varianta calda?ca eu nu prea ma omor dupa frappeuri
Oltean, si e si buuuna:)))
Irina, cred ca e buna si calda, eventual infierbanti cafeaua cu laptele condensat si o mai racesti c frisca. Eventual o bati spuma ca sa arate apetisant si apoi o mesteci cu ligurita in bautura.