Politica de confidentialitate

Cine suntem

Adresa sitului nostru web este: https://casutalaurei.ro.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Blogul Casuta Laurei doreste să sublinieze faptul că informaţiile dumneavoastră personale sunt confidenţiale atunci când vizitaţi acest website, cu excepţia cazului în care doriţi în mod voluntar să le dezvăluiţi. Se colectează numai acele informații personale pe care le furnizați în mod voluntar și numai în scopurile specificate în aceste politici de confidențialitate. Nu se solicita să trimiteți aceste informații pentru a vă permite accesul la site-ul nostru și nu se cere să dezvăluiți mai multe informații decât este necesar pentru a participa la orice activitate de pe site-ul nostru.

Atunci când colectăm date personale, suntem obligați să respectăm prevederile regulamentelor relevante privind protecția datelor cu caracter personal. Rugăm a se citi toate informaţiile oferite mai jos, iar dacă exita întrebări sau neclarităţi cu privire la Politica noastră de protecţie a datelor personale sau doriţi să ne împărtăşiţi experienţele dumneavoastră pe această adresă de internet, vă rugăm să ne anunţaţi la adresa de e-mail casutalaurei@gmail.com

Daca sunteţi minor, vă rugăm să nu ne transmiteți datele personale!

1. ASPECTE GENERALE

Atunci când utilizați pagina web https://casutalaurei.ro („Pagina Web”) se prelucrează în calitate de operator de date o serie de date personale despre dvs., conform legislației relevante privind protecția datelor personale. Această politică de confidențialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate și care sunt drepturile dvs. în legătură cu aceste prelucrări. Vă recomandăm să citiți această Politică înainte de a utiliza Pagina Web. Dacă nu sunteți de acord cu prevederile acesteia, vă rugăm să încetați utilizarea Paginii Web.

2. DATELE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

„Date cu caracter personal” reprezintă orice informaţii referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă (“Persoana vizată). Pe acest site se  colecteaza informații personale în conformitate cu reglementările aplicabile, de exemplu, pentru a vă trimite noutăți și știri prin e-mail, pentru a vă include și a participa în concursuri cu premii, pentru a notifica câștigătorii, a trimite publicații, broșuri și alte materiale promoționale sau a răspunde întrebărilor dvs., reclamațiilor și comentariilor.

Se prelucrează informațiile dvs. personale numai pe baza consimțământului dvs., a legilor sau a intereselor legitime ale datei operatorului, cum ar fi prelucrarea datelor dvs. în scopuri de marketing direct legate de publicitatea anumitor produselor, prin mijloace electronice sau prin alte forme de comunicare.
www.casutalaurei.ro prelucrează următoarele categorii de date personale:

1. Date de contact și identificare necesare pentru scrierea unui comentariu la orice articol (creare cont) din website-ul www.casutalaurei.ro și/sau pentru înscrierea în programul de Newsletter și/sau pentru trimiterea unul e-mail folosind formularul de contact al site-ului. Datele de contact și identificare sunt: numele, prenumele și adresa de email.

2. Datele privind interacțiunea utilizatorului cu Pagina Web – Operatorul colectează date privind modul în care interacționați cu Pagina Web prin utilizarea cookie-urilor. Pentru detalii cu privire la aceste tehnologii și modul de utilizare, vă rugăm să consultați Secțiunea 8 (Politica privind Cookie-urile)
Vă putem oferi posibilitatea de a utiliza datele de conectare sociale (ex. Facebook). Dacă alegeți să utilizați profilul dumneavoastră social, vă rugăm să fiți conștienți de faptul că platforma socială, în funcție de setările de profil din acea rețea socială, ar putea distribui informațiile dvs. de profil către noi.

Nu preluăm, nu înregistrăm şi nu utilizăm datele cu caracter personal ale minorilor, în limite rezonabile cunoașterii noastre, decât cu acordul părinților sau, după caz, al reprezentanților legali ai acestora. Dacă sunteți minori, vă rugăm să nu ne trimiteți datele dumneavoastră personale, adică numele, prenumele, domiciliul, numărul de telefon sau adresa de e-mail, precum şi orice alte date care ar putea ajuta la identificarea dumneavoastră. Dacă totuși alegeți să ne trimiteți corespondență în care ne dezvăluiți date personale deși sunteți minori şi nu aveți acordul părinților sau, după caz, al reprezentanților legali, vă informăm că se va refuza în mod expres să se prelucreze această corespondență.

În cazul în care, în ciuda acestui fapt, se stabilește un contact la cererea minorului, în cazul transferului de date cu caracter personal de către minor, www.casutalaurei.ro refuză în mod expres să accepte orice cerințe materiale sau morale care rezultă din procesarea contactului.

3. SCOPURILE ÎN CARE SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL

Scopurile prelucrării datelor personale sunt:

3.1. Deschiderea de profiluri de utilizatori pe o Pagina Web;

3.2. Transmiterea de noutăți (articole) prin intermediul poştei electronice (în limitele consimțământului dvs.);

3.3. Participarea la sondaje, chestionare și concursuri cu premii organizate de www.casutalaurei.ro. Pentru detalii cu privire la acest tip de prelucrare, vă rugăm să consultați Secțiunea 7 (Sondaje, chestionare și promoții de marketing);

3.4. Oferirea de răspunsuri la întrebările pe care le trimiteți dvs. sau la sfaturile, reclamațiile, comentariile dvs. și altele similare;

Nu vindem, transferăm sau divulgăm informațiile pe care le colectăm pe site-ul nostru către orice persoană din afara www.casutalaurei.ro fără consimțământul dvs., cu excepția (1) cazurilor prevăzute de lege și atunci când este necesar pentru respectarea obligațiilor legale; (2) atunci când este necesar pentru protecția vieții sau a integrității corporale și nu sunteți în măsură să vă dați acordul pentru prelucrarea informațiilor personale; (3) atunci când acest lucru este necesar pentru îndeplinirea sarcinilor de interes public, (4) când dvs. personal ați dezvăluit aceste informații și (5) atunci când este necesar să ne protejăm interesele legitime. Vom păstra informațiile dvs. personale doar pentru intervalul de timp necesar pentru atingerea scopurilor de mai sus.

Se pot divulga toate sau o parte din datele personale către alți destinatari, după cum se arată mai jos:

3.5. Împuterniciților desemnați să prelucreze datele cu caracter personal în numele și pe seama sa, cum ar fi furnizori sau colaboratori care asistă în menţinerea şi desfăşurarea serviciile oferite prin intermediul acestor pagini web (de ex., furnizori de servicii de producere și întreținere a paginilor web, furnizori / colaboratori în realizarea / executarea campaniilor de marketing și altele similare, colaboratori sau furnizori care pot oferi cele mai bune răspunsuri la întrebările dvs.).

4. TRIMITEREA DE MESAJE PRIN E-MAIL

Când ne trimiteți corespondenţă electronică (ca un mesaj de poștă electronică care conține întrebarea, comentariul, plângerea, sugestia și altele similare sau prin intermediul formularului de contact de pe pagina noastră) care conține date personale prin care puteți fi identificat, vom folosi aceste informații pentru a satisface cererea dumneavoastră. Putem trimite adresa dumneavoastră de e-mail, precum și mesajul / solicitarea transmisă altor colaboratori (de ex. Furnizori) care pot răspunde cel mai bine întrebărilor dumneavoastră.

Toţi colaboratorii şi partenerii sunt responsabili pentru respectarea regulilor de confidențialitate a datelor cu caracter personal, aplicând condiţiile GDPR pe site-urile lor.

5. SONDAJE, CHESTIONARE, PROMOȚII DE MARKETING

Foarte rar efectuăm sondaje sau vă putem solicita să completați chestionare pe Pagina Web. Datele colectate din aceste sondaje şi chestionare sunt folosite exclusiv în cadrul site-ului www.casutalaurei.ro. În cazul în care pe o pagină sau prin intermediul conturilor noastre din rețelele sociale publicăm rezultatele unui sondaj, acestea sunt date statistice cumulative și nu conţin date personale.

Pagina Web poate conține informaţii despre diferite concursuri pe care le organizăm (“concursuri”). Pentru aceste concursuri şi tombole care permit accesul electronic, cu excepția cazului în care se specifică în mod diferit în regulile concursului, vom folosi informațiile dvs. personale numai în scopul efectuării unui concurs (de exemplu, pentru a contacta un câștigător și pentru a ne îndeplini obligațiile legale privind organizarea concursului). Putem dezvălui aceste informații furnizorilor de servicii (cum ar fi companiile de curierat prin care transmitem premiile sau altor furnizori “sponsori” care ne ajută să organizăm concursul și care au obligația legală de a păstra confidențialitatea tuturor datelor disponibile sau autorităților publice pentru scopul îndeplinirii unor obligații legale). De asemenea, putem publica anumite date personale (e.g. numele, prenumele și valoarea premiului) pentru a îndeplini obligațiile legale sau pentru asigura transparența concursurilor organizate de noi.
www.casutalaurei.ro nu poate fi trasă la răspundere pentru daunele rezultate din utilizarea informațiilor din aceste pagini în scopuri care depășesc scopul propus.

8. POLITICA PRIVIND COOKIE-URILE

Pagina Web folosește așa-numitele “Cookie-uri”. Cookie-urile sunt fișiere de mici dimensiuni, formate din litere și numere, care vor fi stocate pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente, prin intermediul unui browser web, pentru a oferi utilizatorului servicii și conținut de cea mai bună calitate ale unui utilizator de pe care se accesează Internetul. Acestea stochează anumite informații (spre exemplu, limba preferată sau setări ale paginii web), pe care browserul dumneavoastră ni le poate retransfera atunci când accesați din nou Pagina Web (în funcție de durata de viață a Cookie-ului).

Folosim două categorii de Cookie-uri:

1. Cookie-uri strict necesare pentru funcționalitatea site-ului web

Anumite cookie-uri sunt strict necesare pentru a vă permite explorarea acestui website şi pentru a folosi serviciile şi caracteristicile lui fundamentale. Fără aceste cookie-uri, spre exemplu, nu veţi putea să accesaţi anumite zone securizate sau să urmăriţi coşul dvs. online de cumpărături. Aceste cookie-uri nu pot fi dezactivate.

Utilizăm următoarele cookie-uri obligatorii:

wordpress_{hash},
wordpress_logged_in_{hash}

comment_author_{HASH},comment_author_email_{HASH},comment_author_url_{HASH}

Scopul este de a recunoaște utilizatorul neînregistrat atunci cand se doreste scrierea unui comentariu (astfel clientul nu trebuie să insereze de fiecare dată e-mail, adresa ,etc.)

comment_author_{HASH},
comment_author_email_{HASH},
comment_author_url_{HASH}

Scopul este recunoașterea utilizatorului înregistrat și logat.

comment_author_{HASH}

Scopul este recunoașterea utilizatorului înregistrat și logat.

comment_author_{HASH}

Scopul este să recunoaștem atacurile de rețea și utilizatorii de paraziți și să prevenim aceste atacuri cât mai mult posibil. Nu funcționează informațiile personale ale utilizatorilor.

2. Cookie-uri opţionale

Folosim în interiorul site-ului nostru acest tip de cookie-uri pentru a vă permite o mai bună experienţă în timpul navigării acestuia. Informaţiile primite de la aceste cookie-uri ne ajută să înţelegem modul în care vizitatorii noştri folosesc website-ul pentru a putea îmbunătăţi calitatea conţinutului prezentat dumneavoastră și a experientei de navigare.

Cookie-uri opționale includ cookie-uri Google Analytics (un serviciu de analiză web a Google Inc.). Acest tip de cookie-uri monitorizează participarea și analiza succesul site-ului, care sunt disponibile pentru www.bucate-aromate.ro ca date statistice, fără datele personale ale utilizatorilor individuali). Există posibilitatea să utilizam și cookie-uri ale rețelelor sociale (de ex. Facebook și Instagram), care permit utilizatorului să distribuie conținut specific pe rețelele sociale prin contul propriu.

Când accesați pentru prima oară site-ul web, va apărea o etichetă care vă avertizează despre existența cookie-urilor și vă solicită aprobarea de acceptare a acestora.

În cazul în care refuzați să acceptați cookie-urile, funcționalitatea și / sau calitate conținutului site-ului ar putea fi afectată. Excludem orice răspundere pentru orice pierdere de funcționalitate și / sau calitate a conținutului site-ului în aceste cazuri.

Mai multe informații cu privire la modul în care ați putea configura setările browserului cu privire la cookies puteți accesa următoarele link-uri:

  • aici pentru a afla mai multe despre modul “Navigare Privată” și setări Cookies în Firefox;
  • aici pentru a citi despre modul “Incognito” și setări Cookies în Google Chrome;
  • aici pentru a citi despre modul “InPrivate” și setări Cookies în Internet Explorer;
  • aici pentru mai multe informații despre modul “Navigare Privată” și setări Cookies în Safari.
9. DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE

Consimtamântul de prelucrare a datelor personale nu este obligatoriu, dar refuzul de a acorda acces la prelucrarea datelor așa cum este menționat mai sus poate împiedica utilizatorul să utilizeze tot sau o parte din conținutul oferit de site-ul web www.casutalaurei.ro.

Prin transmiterea datelor personale către www.casutalaurei.ro, “persoana vizată” nu renunță la drepturile sale garantate de reglementările României pentru protecția datelor personale și în special dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal din baza de date dacă acestea sunt incomplete, incorecte sau nepotrivite sau prelucrarea acestora nu respectă prevederile reglementărilor ale României.

În măsura în care prelucrarea datelor dvs. personale se bazează exclusiv pe consimțământul dvs., în calitate de persoană vizată, beneficiați de o serie de drepturi, printre care:

a) Dreptul de acces: Utilizatorii ale căror date sunt prelucrate au dreptul de a primi confirmarea, precum și accesul la datele personale referitoare la acestea și la informațiile de procesare, categoriile de date personale, destinatarii datelor, perioada pentru care vor fi stocate datele și alte drepturi

b) Dreptul la rectificarea datelor: Utilizatorii au dreptul să solicite modificarea informațiilor personale incorecte sau completarea datelor incomplete.

Utilizatorii înregistrați au acces la datele lor în orice moment și pot să le editeze / să le modifice direct din contul lor.

c) Dreptul de ștergere a datelor cu caracter personal: În anumite condiții, utilizatorii au dreptul de a șterge informațiile personale la care se referă. Utilizatorii înregistrați își pot șterge contul în orice moment.

d) Dreptul de retragere a privilegiilor: utilizatorii au dreptul în orice moment să își retragă consimțământul oferit la o dată anterioară pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

Dacă doriți doar să modificați setările pentru o comunicare comercială, puteți, de asemenea, să o modificați oricând în profilul dvs. de utilizator.

e) De asemenea, în anumite circumstanțe, utilizatorii au dreptul să depună obiecții la prelucrare datelor personale, dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor şi dreptul la portabilitatea datelor cu caracter personal.

Pentru toate aspectele legate de protecția datelor cu caracter personal și pentru aplicarea drepturilor menționate mai sus, vă rugăm să contactați adresa de contact menționată la articolul 10 din prezentele Reguli.

f) Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere: Dacă credeți că drepturile dvs. sunt încălcate, aveți dreptul să depuneți o plângere la Autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal din România.

În funcție de solicitarea utilizatorului / “persoana vizată”, www.casutalaurei.ro se angajează:

1. Să confirme utilizatorului dacă îi prelucrează sau nu îi procesează datele personale referitoare la respectivul utilizator / “persoana vizată”;

2. Să corecteze sau să șteargă, cu titlu gratuit și fără întârziere, a datelor personale referitoare la utilizator / “persoana vizată”;

3. Limiteze sau să oprească prelucrarea datelor personale ale utilizatorilor / “persoanelor vizate”.

10. CONTACT

Pentru orice întrebări privind protecția datelor dvs. personale, precum și pentru îndeplinirea drepturilor și cerințelor menționate mai sus, ne puteți contacta prin trimiterea unui e-mail la adresa: casutalaurei@gmail.com.

www.casutalaurei.ro nu răspunde solicitărilor anonime

Comentarii

Când vizitatorii lasă comentarii pe sit, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Pentru detectarea comentariilor de tip spam, folosim plugin Akismet a carui politica de confidentialitate o gasiti aici.Informatiile colectate de acest plugin depinde de modul in care utilizatorul seteaza Akismet pe site dar, de obicei, include adresa IP a celui ce comenteaza, user agent, referrer, adresa URL si alte informatii oferite chiar de cel ce comenteaza: numele, username, adresa de email si comentariul in sine. Casuta Laurei a setat Akismet sa retina numele comentatorului, comentariul in sine, adresa IP de la care s-a comentat si adresa de email. Numele comentatorului si comentariul sunt publice pe blog, in vreme ce adresa IP si adresa de email raman confidentiale si nu vor fi oferite nimanui pentru nici un motiv.

Un șir făcut anonim (numit și un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl folosești. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibilă pentru public lângă comentariul tău.

Media

Dacă încarci imagini pe situl web, ar trebui să eviți încărcarea imaginilor care au incluse date de locație înglobate (EXIF GPS). Vizitatorii sitului web pot descărca și extrage toate datele despre locație din imaginile de pe sit.

Formulare de contact

Ne poți contacta pe email la adresa admin@casutalaurei.ro sau direct prin formularul de contact de pe această pagină.  Emailul de pe care ne scrii va rămâne confidențial și nu va fi divulgat către terți, el servind doar ca mijloc de comunicare (replică) între noi și tine. Nu vei primi reclame sau mailuri cu conținut nesolicitat.

Cookie-uri

Dacă lași un comentariu pe situl nostru, poți opta pentru salvarea în cookie-uri a numelui, adresei de email și sitului tău web. Acestea sunt pentru confortul tău, astfel nu mai trebuie să le completezi din nou când lași un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor fi valabile un an.

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară a terților și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Analitice

Folosim datele utilizatorilor doar în scop de analiza de trafic (internă). Casuta Laurei foloseste Google Analytics, un serviciu de analiza web a Google Inc., cu sediul in 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States (“Google”).

Pe baza consimtamantului dumneavoastra, Google va analiza in numele nostru modul in care dumneavoastra folositi website-ul nostru. In acest scop, folosim, printre altele, Cookie-urile detaliate in aceasta pagina. Informatiile colectate de Google in legatura cu folosirea casutalaurei.ro de catre dumneavoastra (spre exemplu, URL-ul de trimitere, paginile noastre web pe care le vizitati, tipul browserului dumneavoastra, setarile de limba, sistemul dumneavoastra de operare, rezolutia ecranului) vor fi trimise unui server Google din Statele Unite, unde vor fi stocate si analizate; rezultatele corespunzatoare ne vor fi ulterior facute disponibile intr-o forma anonimizata. In acest proces, datele referitoare la datele de trafic nu vor fi atribuite adresei IP complete pe care o folositi. Mai mult, Google este certificat in conformitate cu standardele EU-US Privacy Shield, care asigura un nivel adecvat de protectie al datelor in ceea ce priveste prelucrarea datelor de catre Google in SUA.

Pentru mai multe informatii despre Google Analytics va rugam sa consultati Google Analytics Terms of Service, Google Analytics security and privacy principles, si Google Privacy Policy.

Puteti sa va retrageti consimtamantul privind analiza web in orice moment fie prin descarcarea si instalarea unui Browser Plugin oferit de Google, fie prin gestionarea consimtamantului dumneavoastra prin setarile de mai sus.

Cu cine partajăm datele tale

Nu partajăm datele tale cu terți. Nu vindem datele dumneavoastră cu caracter personal unor terțe părți.

Cât timp îți păstrăm datele

Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe acest sit web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Unde îți trimitem datele

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului.

Informațiile tale de contact

Nu folosim datele tale de contact introduse voluntar în momentul în care ai scris un comentariu (nume, prenume, porecla sau adresa de email). Nu avem serviciu tip newsletter și nu facem studii de marketing la care să folosim adresa ta de email și nici nu o transmitem unei terțe părți.

Informații suplimentare

Cum îți protejăm datele

Blogul Casuta Laurei este găzduit de serverele companiei spatiul.ro. Aceasta asigură confidențialitatea datelor găzduite conform regulilor în vigoare (GDPR).

Ce proceduri avem la dispoziție pentru încălcarea securității datelor

Pentru mai multe detalii privind continutul acestor norme juridice, va rugam sa accesati urmatoarele link-uri:

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=celex%3A32002L0058

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Adresa: Bucuresti, b-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod postal 010336

Pagina de internet:http://www.dataprotection.ro

Adresa de e-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Telefon:+40.318.059.211; +40.318.059.212

Fax: +40.318.059.602

De la care părți terțe primim date

Cookie-uri plasate de terti („third party cookies”) sunt plasate de un alt website decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv si ar putea fi folosite in mod anonim pentru a memora istoricul de navigare al unui utilizator, astfel incat acestuia sa-i fie livrata publicitate cat mai relevanta. Acest tip de cookie-uri pot fi blocate de un utilizator prin intermediul setarilor browser-ului.

Precizam ca nu avem control si nu suntem responsabili pentru politicile si practicile de confidentialitate ale unor terte parti, insa tertele parti se obliga sa respecte legea in vigoare si politicile de confidentialitate ale detinatorului acestui site.

Poți citi mai multe despre cookies aici.

Pentru buna functionare a siteului, Casutalaurei foloseste si diverse plugin.

WP Recipe Maker

Retetele de pe acest site sunt publicate cu ajutorul unui plugin numit WP Recipe Maker care ajuta la organizarea informatiilor din reteta intr-un mod organizat.

Bootstrapped Ventures, dezvoltatorul acestui plugin, nu are acces la nici una din datele colectate. Totul e pastrat in baza de date locala.

Ce date personale colecteaza Bootstrapped Ventures si la ce foloseste aceste date

Comentarii

Cand cineva da rating la comentarii, acest plugin pastreaza ratingul la un loc cu datele persnale stocate de WordPress.

Cookies

Cand un utilizator foloseste optiunea de rating, ceea ce se stocheaza arata astfel :  WPRM_User_Voted_%recipe% cookie (cu %reteta% ID-ul retetei) si contine ratingul oferit de un utilizator la o anumita reteta. Acest tip de cookie este o masura ce s-a luat pentru a preveni votarea de tip spam.

Adresa IP

Cand un utilizator a votat o reteta, plugin WP Recipe Maker stocheaza adresa IP dupa vot. Aceasta este o masura luata pentru a preveni spamul dar si pentru a impiedica o adresa IP sa voteze de doua ori aceeasi reteta.

Alte informatii

Folosind optiune a inscrierii pe site a retetei, e posibil ca date personale sa fie colectate in functie de ce date personale sunt solicitate la inscriere. Aici e posibil sa se ceara emailul si numele. Cand folosim optiunea reCAPTCHA, va trebui sa fiti de acord ci su termenii si politica lor de confidentialitate.

Cat se pastreaza datele

Cookießurile WP Recipe Maker sunt stocate pentru 30 de zile. Datele de tip votare sunt pastrate pe timp nedefinit.

Really Simple SSL

Really Simple SSL si Really Simple SSL add-ons nu proceseaza informatii care sa fie utile la identificarea personala, astfel incat politica GDPR nu se aplica in nici un fel acestui plugin. Puteti citit politica de conmfidentialitate a acestui plugin aici.