5 pateuri vegetale

Pateuri vegetale, preparate in casa, cu ingrediente naturale, aperitive usor de facut si foarte nutritive si sanatoase

Pateuri vegetale

Retetele de pateuri vegetale ca aperitive si gustari sunt o alegere fireasca a romanilor in post.

Multi le cumpara din comert dar nici idee nu aveti cat de usor se fac in casa, cu ingrediente sanatoase – bonus: stiti sigur ce ati pus in ele. Nu cred ca este nevoie sa spun ca in pateurile din comert sunt multe ingrediente nesanatoase si nenaturale. Acasa putem face aceste pateuri cu ingrediente simple si este surprinzator cat de usor se fac daca ai uneltele necesare. Cel mai mare ajutor pentru astfel de retete este un blender sau un mixer vertical cu ajutorul carora sa avem niste pateuri fine in cateva minute.

Iata ce va propun pentru testare:

O reteta simpla cu ciuperci si nuca, mie mi-a placut foarte mult, credeam ca parerile vor fi impartite dar lumea care l-a testat l-au apreciat pozitiv. Astept si impresiile voastre

Pateu de ciuperci

  • Pasta de caju, facuta cu caju crud, inmuiat peste noapte si inca alte cateva ingrediente. Foarte simplu, nu?  Caju este foarte versatil – va sugerez sa incercati si lemon curd vegan, cremuta dulce delicioasa, cu gust citric, fructat.

Pasta de caju

pasta de fasole boabe cu ceapa

  • Hummus, un aperitiv de origine din bucataria Orientului Apropiat, simplu si consistent, culoarea verzuie, primavaratica e data de frunzele de leurda folosite in locul usturoiului. Yummmmiiii!!

Hummus

 

Leave a Reply

65 Shares
Share62
Pin2
+11
WhatsApp