jurnal de smotruiala si gatit

Meniul saptamanii 27 ianuarie – 2 februarie

Saptamana trecuta,admiram ghioceii……….
meniul saptamanii

Saptamana asta, totul e alb. E normal sa fie alb, Doamne ajuta, doar suntem in ianuarie. Cand mai aud pe ici, pe colo, texte de genul: „Ne-a luat iarna prin surprindere”, zau ca-mi vine s-o iau razna. Cum sa fii surprins ca ninge in ianuarie? Stiu ca macar pe cineva care s-au bucurat nespus: prichindeii. O tura cu  saniuta,niste vin fiert cu mirodenii, o placinta aromata savurata dupa o zi la sanius……Ei, da! Inca e iarna….Multam, Doamne, de zapada.

Saptamana 11 – 16 februarie

Saptamana 17 – 23 februarie
Cat despre meniul saptamanii, nu pot decat sa constat am cam inceput sa ma cam dau pe dulce. Hmmmmm!

 
Luni
Micul Dejun
Pranz
Ciorba de varza cu afumatura
Cascaval pane cu pireu
Cina
Mamaliga cu branza
Marti
Micul Dejun
Cereale cu lapte
Pranz
Ciorba de varza cu afumatura
Tocanita de curcan cu galuste
Cina
Crema de zahar ars
Miercuri
Micul Dejun
Fructe proaspete
Pranz
Supa de legume
Cina
Joi
Micul Dejun
Pranz
Ciorba de vacuta
Peste la gratar cu legume mexicane
Cina
Budinca de chia cu compot de visine
Vineri
Micul Dejun
Fructe proaspete
Pranz
Spaghette bolognese (fara carne)
Cina
Sambata
Micul Dejun
Fructe proaspete
Pranz
Ciorba de vacuta
Tocana Brunswick cu cartofi
Cina
Duminica
Micul Dejun
Scones cu unt si dulceata
Pranz
Ciorba de vacuta
Lasagna
Cina
Triffle cu vanilie,dulceata si piscoturi

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.