Meniul saptamanii 27 ianuarie – 2 februarie
ByLaura
FacebookTweetPinPrintEmailLikeShare
Saptamana trecuta,admiram ghioceii……….
Saptamana asta, totul e alb. E normal sa fie alb, Doamne ajuta, doar suntem in ianuarie. Cand mai aud pe ici, pe colo, texte de genul: “Ne-a luat iarna prin surprindere”, zau ca-mi vine s-o iau razna. Cum sa fii surprins ca ninge in ianuarie? Stiu ca macar pe cineva care s-au bucurat nespus: prichindeii. O tura cu saniuta,niste vin fiert cu mirodenii, o placinta aromata savurata dupa o zi la sanius……Ei, da! Inca e iarna….Multam, Doamne, de zapada.
Saptamana 17 – 23 februarie
Cat despre meniul saptamanii, nu pot decat sa constat am cam inceput sa ma cam dau pe dulce. Hmmmmm!
|
Luni |
|
Micul Dejun |
Pranz Ciorba de varza cu afumatura Cascaval pane cu pireu |
Cina Mamaliga cu branza |
Marti |
||
Micul Dejun Cereale cu lapte |
Pranz Ciorba de varza cu afumatura Tocanita de curcan cu galuste |
Cina Crema de zahar ars |
Miercuri |
||
Micul Dejun Fructe proaspete |
Pranz Supa de legume |
Cina |
Joi |
||
Micul Dejun |
Pranz Ciorba de vacuta Peste la gratar cu legume mexicane |
Cina Budinca de chia cu compot de visine |
Vineri |
||
Micul Dejun Fructe proaspete |
Pranz Spaghette bolognese (fara carne) |
Cina |
Sambata |
||
Micul Dejun Fructe proaspete |
Pranz Ciorba de vacuta Tocana Brunswick cu cartofi |
Cina |
Duminica |
||
Micul Dejun Scones cu unt si dulceata |
Pranz Ciorba de vacuta Lasagna |
Cina Triffle cu vanilie,dulceata si piscoturi |
publicitate
publicitate