jurnal de smotruiala si gatit

Meniul saptamanal 11- 17 martie

017

 Iote, bunaciunea de mai sus am infulecat-o de dimineata: pizza 5 minute cu ceapa, ciuperci, ardei si putintica sunca – un deliciu. (Mult cam) des fac pizza asta miculuta, cam de patru ori pe saptamana, e o varianta foarte misto de mic dejun. Dar cred cat de curand ca renunt la asa mic dejun si trec pe fructe dimineata. Un lucru in care sunt de acord dietele Riina si Dukan cu care am slabit eu, este ca fructele trebuie mancate dimineata. Era o vreme cand respectam regula cu sfintenie  m-am simtit foarte bine, asa ca reiau bunul obicei.

Saptamana 25 – 3 martie

Saptamana 18 – 24 martie

Saptamana 25 – 31 martie

Incepe postul. Saptamana viitoare e saptamana cu branza dar apoi…In fond n-are trebui sa fie asa complicat  sa tin post. Sunt acum atatea site-uri cu mancare vegetariana si cu retete al caror aspect promite mult mult….Nuuuuuu, n-o sa devin in veci raw dar asta nu inseamna ca nu am ce invata din respectivul stil de viata. Asa ca in urmatoarele 47 de zile, voi…..paste muuulta verdeata. Si iata cum am gandit meniul saptamanii viitoare: legume, branza si cate ceva dulce din cand in cand.

Luni

Pranz

Ciorba de salata

Cascaval pane cu spanac

Cina

Lapte de pasare

Marti

Pranz

Ciorba de salata

Mazare cu sos de marar

Cina

Bruschette

Miercuri

Pranz

Supa de chimen

Pizza delicioasa de post

Cina

Mamaliga cu branza

Joi

Pranz

Supa de chimen

Orez cu  garnitura peperonata

Cina

Oua coapte in cartofi

Vineri

Pranz

Ciorba de burta – varianta de post

Spaghete simple

Cina

Bruschette

Sambata

Pranz

Ciorba de burta – varianta de post

Iahnie de fasole

Cina

Placinta cu urda si marar

Duminica

Pranz

Supa crema de spanac

Macaroane cu sos de branza si mazare

Cina

Placinta cu urda si marar

Similar Posts

4 Comments

  1. Vezi că săptămâna viitoare se mănâncă și pește și miercuri și vineri ai dezlegare la lapte, brânză, ouă și pește. Apoi, să tot papi salate și verdeață. Așa intenționez și eu 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.