Masa de seara – o alta delicioasa vizita la doamna Comsa (1925)
Masa de seara – 1925 style – noua lectie a doamnei Comsa despre cum sa fim gazde bune si primitoare. Ca de obicei, suntem tratati cu atentie si grija la detalii – fiecare avem nevoie ceva de invatat. Meniul este generos ci stomacelul si nemilos cu silueta, retetele sunt in carte, le vom incerca pe toate incetul cu incetul.
Vezi si cum se aranjeaza si ce se serveste pentru un supeu, la ceai,
Masa de seara – text de la 1925
-
- Supa de manatarci imitate; muschi fript nabusit si garnisit; friptura de clapon cu salata; budinca torta; poame; cafea; liquer.
-
- Supa de consomme; rasol de peste; porumbei umpluti cu varza de Bruxel; strudel de mare; diferite prajituri; branzeturi; poame; cafea.
-
- Supa de ragout; pasteta de ficat de gasca cu aspic; rata pe cerc de orez; diferite prajituri cu crema; compot; cafea.
-
- Supa de raci; becase; spinare de miel garnisita; muschi umpluti; spuma de smeura; poame; cafea.
-
- Supa de budinca; rasol de raci cu mayoneza; spinare de iepure; pui umpluti; budinca cu satou; torta; inghetata.
- Supa cu prajitura imperiala; hospot; spinare de caprioara; clapon; omlete-soufle; poame; cafea.”
Laura draga , i-ti mutumesc mult pentru vot si te rog din suflet daca doresti sa ma sustii sa-mi votezi reteta ‘Tort inimos’ e pe pagina a patra a concursului ti-as fi foarte recunoscatoare daca ma vei sustine pe parcursul concursului ,desigur poti conta si la ajutorul meu , multumesc frumos pentru implicare, pupici !