Ce aflati din aceasta postare

Mango Lassi, reteta de bautura originara din India, cu iaurt si mango copt, racoritoare si nutritiva. Cum preparam un Mango Lassi delicios?
Mango Lassi este o bautura de origine indiana, eu una zic ca ideea ar merge cam orice fel de fructe si e perfecta pentru o zi calda de vara. Sau pentru o seara geroasa de iarna in care simtim nevoia unui surplus de vitamine.

Mango Lassi asta are pronuntase arome exotice – ceea ce nu cred ca deranjeaza in vreun fel. Este un soi de smoothie cu iaurt la care putem adauga vanilie si alte diverse condimente pentru o savoare unica si delicioasa.
Ce este evident si necesar, este sa stim sa alegem un mango mai copt pentru ca zdrobirea sa fie cat mai usoara.
De asemenea, unele retete sugereaza variatii cu putina sare si seminte de cardamom.
Intr-un final insa, cel mai bine este sa experimentam. Si sa ne alegem varianta preferata in cunostinta de cauza.
Alte retete din bucataria indiana gasiti aici.
Mango Lassi – reteta completa, printabila


Mango Lassi
Reteta VIDEO
Ingrediente
- 200 gr. mango
- 250 ml iaurt
- 140 ml lapte
- 4 lingurite zahar zice Jamie Oliver, dupa gust as zice eu.
Mod de preparare
- Mixam toate ingredientele in blender pana devin o compozitie omogena, cremoasa.
- Turnam in pahare si gata:))))))))))))))))))).
- Il putem pastra la frigider o zi.
Delicios, racoros, m-ai dat gata!
Buun, mie cand imi pregatesti?? 🙂
Hm, ce telepatie, am mango copt! Asa ca o sa fac din ultimul asa ceva! Am facut din ce am avut o spuma cu frisca si pulpa mixata. A fost yammy, a zis fiul meu!