Jurnal de smotruiala si gatit

Buna dimineata, dragii prieteni, si bine ati venit la un nou Jurnal de smotruiala si gatit – 2 – 7 iunie…

Saptamana trecuta, activitatea mea in casa la curatenia si chiar la gatit a fost precum jurnalul saptamanal: aproape inexistent. Plecam devreme, veneam tarziu…Slava Domnului ca a trecut. Au fost si sarbatorile si acum ma uit cu jale prin casa, e ca dupa un taifun. Normal, trebuie trecut la program de mobilizare si smotruiala serioasa. Dar cu vremea asta frumoasa de afara, mai ca-ti vine sa uiti de cei patru pereti si sa te muti in gradina. Chiar si ploaia mai nou este calda si prietenoasa. Asa ca era oarecum normal sa aleg ca zona a saptamanii: balcoanele si holul.

Jurnal de smotruiala si gatit – planificare detaliata

Luni

Jurnal de smotruiala

Inca sarbatoare, n-am facut nimic, am fost la plimbare.

Meniu 

mic dejun : Drob de miel cu rosii

pranz: Gratar la munte:)

cina: Gris din tarate  de ovaz

Marti

Jurnal de smotruiala

Primenirea casei

zona saptamanii: hol si balcoane – 3 – 4 sarcini

Meniu

pranz: Friptura de curcan cu cartofi

cina: Orez cu lapte si scortisoara

Miercuri

Jurnal de smotruiala

sarcinile zilnice de curatenie

zona saptamanii: hol si balcoane – 3 – 4 sarcini

Meniu

mic dejun: fructe proaspete

cina: Salata de cruditati

Joi

Jurnal de smotruiala

publicitate

sarcinile zilnice de curatenie

zona saptamanii: baie si balcoane – 3 – 4 sarcini

Meniu

pranz: Friptura de curcan cu cartofi

Cina: Spaghette simple

Vineri

Jurnal de smotruiala

sarcinile zilnice de curatenie

zona saptamanii: hol si balcoane– 3 – 4 sarcini

Meniu

pranz: Orez cu ciuperci

Sambata

Jurnal de smotruiala

sarcinile zilnice de curatenie

zona saptamanii: hol si balcoane – definitivarea zonei saptamanii

Meniu

pranz: Cordon blue cu legume mexicane

cina: Prajitura cu rabarbur

Duminica

Zi pentru Dumnezeu si pentru dragalit in familie

Meniu

mic dejun: Omleta cu legume

pranz: Chiftelute marinate cu paste

O saptamana cu spor sa aveti!

publicitate

Similar Posts

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.