Meniu saptamanal 8–14 aprilie
Bine ati venit la un nou Jurnal de smotruiala si gatit!
Vine, vine primavaraaaaaaa…..Tot lalai asa de vreo luna, doar doar se grabeste. Partea frumoasa a acestei perioade este ca au inceput sa apara….prospaturile: spanac, capsuni (yumiiiiiiii)- deocamdata doar pe astea le-am testat. Mmmmmm, mi-era tare dor de asa bunatati.Mi-am facut si meniul pe saptamana viitoare, imi vine tot mai greu, nu am atata imaginatie cu meniul de post desi, la urma urmei, din ce am constatat, daca caut retete, dau peste unele chiar reusite.
Jurnal de smotruiala si gatit – planificare detaliata
Luni
Pranz
Ciorba de fasole boabe
Ghiveci de legume
Cina
Marti
Pranz
Ciorba de fasole boabe
Ratatouille cu garnitura de orez
Cina
Vinete coapte cu sos de usturoi
Miercuri
Pranz
Ciorba de varza
Cina
Joi
Pranz
Ciorba de varza
Legume la cuptor in sos Bechamel vegetarian
(din nou, ca prea ne-a placut)
Cina
Vineri
Pranz
Supa crema de linte
Chiftelute de conopida in sos Bechamel vegetarian cu garnitura de legume asortate
Cina
Sambata
Pranz
Supa crema de linte
Spaghete bolognese vegetariene
Cina
Salata de fructe
Duminica
Pranz
Supa crema de linte
Cina
Cred ca meniul este sanatos dar pentru cine poate sa manance asa fara oua fara carne Felicitari pentru ingeniozitate eu nu asi fi reusit sa pregatesc atatea meniuri cu asa de putine produse
Bazine – Rezervoare