Jurnal de smotruiala si gatit – saptamana 29 – 4 iunie
Bine ati venit la un nou Jurnal de smotruiala si gatit!
Daca vreti sa vedeti planul de organizare si meniurile anterioare, vedeti aici.
Zilele acestea ploioase au si ele un avantaj, stau mai mult prin casa si am timp sa mai fac din treburi. Dezavantaj: in casa stau si feciorii mei si, Doamne!, cum stiu sa intoarca totul cu fundul in sus. Mai nou au mania forturilor. Un turn complicat de scaune si cearceafuri troneaza in mijlocul casei cand ti-e lumea mai draga. Tot asa apare si dispare curatenia in casa. Vorba poetului ”a fost si nu mai este”…..Urmeaza o saptamana destul de plina, la final va fi o mare sarbatoare, Rusaliile, si pentru cei ce tin traditional este un fel de al doilea Pasti, se vopsesc oua (doar in rosu)…..Eu una vreau sa vopsesc cateva ousoare. Sper sa si apuc.
Luni
Meniu
mic dejun: Cereale cu lapte
pranz: Pui Stroganoff
cina: Ciorba de salata
Marti
sarcinile zilnice de curatenie
zona saptamanii: Hol si balcoane – trei – patru sarcini din lista de curatenie
Meniu
mic dejun: Salata Voinicel
pranz: Snitel vienez cu pireu si salata
cina: Ciorba de salata
Miercuri
sarcinile zilnice de curatenie
zona saptamanii: Hol si balcoane – trei – patru sarcini din lista de curatenie
Meniu
mic dejun: Fructe proaspete
pranz: Cartofi prajiti cu ketchup
cina: Chiftelute de conopida
Joi
sarcinile zilnice de curatenie
zona saptamanii: Hol si balcoane – trei – patru sarcini din lista de curatenie
Meniu
mic dejun: Clatite din fulgi de ovaz
pranz: Papricas de pui
cina: Cartofi frantuzesti
Vineri
sarcinile zilnice de curatenie
zona saptamanii: Hol si balcoane – trei – patru sarcini din lista de curatenie
Meniu
mic dejun: Fructe proaspete
pranz: Bibimbap
cina: Salata de fructe
Sambata
sarcinile zilnice de curatenie
zona saptamanii: Hol si balcoane – trei – patru sarcini din lista de curatenie
mic dejun: Oua umplute
pranz: Cannelloni cu carne tocata
Duminica
Rusalii
Zi libera pentru Dumnezeu si pentru dragalit in familie
Meniu
mic dejun: Salata boeuf, oua vopsite
pranz: Boeuf bourguignon sau daca e timp frumos, mergem la gratar
cina: Profiterol