jurnal de smotruiala si gatit

Jurnal de smotruiala si gatit – saptamana 25–31 martie

Bine ati venit la un nou Jurnal de smotruiala si gatit!

jurnal de smotruiala si gatit

 Curiosi asupra meniului nostru din saptamana viitoare? Io va las sa va uitati in foaia mea dar promiteti ca de aveti vreo recomandare de fel (cat mai) delicios de post, imi soptiti si mie sugestia voastra. Eventual ma gasiti cu meniul la link  party-ul Irinei alaturi de fete preocupate de painea zilnica de pe masa familionului. Incepem cu ziua de…

Saptamana 25 – 3 martie

Saptamana 11 – 17 martie

Saptamana 18 – 24 martie

Jurnal de smotruiala si gatit – planificare detaliata

Luni

Pranz

Supa-crema de mazare

Chiftelute de peste cu orez

Cina

Salata de peste afumat cu ceapa

Icre

Marti

Pranz

Supa-crema de mazare

Salata de cartofi cu ceapa

Cina

Ciuperci coapte cu cimbru si usturoi

Miercuri

Pranz

Ciorba de fasole boabe

Chiftelute de conopida in sos tomat cu pireu

Cina

Cartofi cu ceapa

Joi

Pranz

Ciorba de fasole boabe

Mamaliga cu tocana de ceapa si salata de sfecla rosie

Cina

Salata de naut gatita dupa model Salata de fasole boabe

Vineri

Pranz

Fasole frecata cu paine prajita si muraturi

Cina

Spaghete Luigi

Sambata

Pranz

Ciorba de conopida

Sarmale cu umplutura de orez cu ciuperci

Cina

Salata de fructe cu sos de banane

Duminica

Pranz

Ciorba de conopida

Linguine cu sos de ciuperci

Cina

Pizza de post

Similar Posts

2 Comments

  1. Suna bine meniul tau 🙂

    Daca te ajuta, iti pot da si eu cateva idei de retete :
    Supe :
    http://ebunatati.blogspot.ro/2011/01/supa-crema-de-linte-rosie.html – renunti la galbenus fara sa afectezi prea mult preparatul final
    http://ebunatati.blogspot.ro/2011/11/supa-crema-de-dovlecei.html

    http://ebunatati.blogspot.ro/2011/03/pasta-de-peste-cu-masline.html – inlocuieste untul cu margarina

    sau
    http://ebunatati.blogspot.ro/2011/03/cuscus-cu-legume-coapte.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.