Jurnal de smotruiala si gatit – 20 – 26 iunie

Bine ati venit, dragi prieteni, la saptamanalul Jurnal de smotruiala si gatit!

Jurnal de smotruialasi gatit

Saptamana ce urmeaza e  mai scurta in ce priveste…munca. Luni e sarbatoare  – avem speranta la un gratarel in natura daca ne ajuta vremea, miercuri si vineri e harti deci liber la carnita si alte delicii.

In ce priveste curatenia, am planificat toate dormitoarele pentru saptamana asta, clar n-o sa pot face curatenie amanuntita in toate trei dar nici nu ma stresez, avem timp luna viitoare pentru asta. Cum afara e tot mai cald, m-am orientat spre mancare usoara si…inevitabil (cat mai) rapida. Am facut chiar o usoara obsesie pentru paste. Sunt atat de versatile…Voi ce mai gatiti in perioada asta? Sunt si eu curioasa….poate imi mai dati idei.

Saptamana 30 – 5 iunie

Saptamana 6 – 12 iunie

Saptamana 13 – 19 iunie

Iote si schita saptamanii viitoare….s-ar putea sa fie sabotata generos de vremea frumoasa de afara si de …cheful nostru de hoinareala…

Luni

Meniu

mic dejun: Cereale cu lapte

pranz: Gratar cu salata

cina: Inghetata cu piscoturi

Marti

sarcinile zilnice de curatenie

Primenirea casei

Meniu

mic dejun: Oua umplute

cina: Salata greceasca

Miercuri

sarcinile zilnice de curatenie

zona saptamanii: Dormitoare – trei – patru sarcini din lista de curatenie

Meniu

publicitate

pranz: Spaghette bolognese

cina: Gris cu lapte si dulceata de afine

Joi

Jurnal de smotruiala

sarcinile zilnice de curatenie

zona saptamanii: Dormitoare – trei-patru sarcini din lista de curatenie

pranz: Varza calita cu carne afumata

cina: Legume tempura

Vineri

sarcinile zilnice de curatenie

zona saptamanii: Dormitoare

pranz: Ciorba de salata

cina: Varza calita cu carne afumata

Sambata

sarcinile zilnice de curatenie

Dormitoare – definitivarea zonei saptamanii

mic dejun: Oua umplute

cina: Bruschette cu rosii

Duminica

Zi libera  pentru Dumnezeu si pentru dragalit in familie

Meniu

pranz: – mergem la gratar (daca e frumos, daca nu – gratar…acasa)

cina: Salata de fructe cu piscoturi si inghetata

publicitate

Similar Posts

7 Comments

  1. Multumesc pt jurnal 🙂 sigur o sa gatesc o supa de cartofi cum se face in ardeal ca nu am facut din iarna 🙂

    1. Gatim de multe ori portii mici. Multe mancaruri sunt planificate in functie de ce avem in camara si in congelator. Bugetul de mancare cred ca e in jur de 4- 500 lei dar asta pentru ca nu ne stramtoram in zona asta. Daca ne-ar constrange conditiile financiare, am mai putea scadea. Avem gradina, ai mei au gaini, lapte luam de la tarani dar luam mult in jur de 8 litri…Mi-am tot propus sa fac o data un calcul la sange dar mi se pare o activitate…extenuanta. Dar ar fi interesant. Poate luna viitoare ma incumet la asa ceva.

  2. foarte interesanta ideea, de a tine un jurnal – cred ca daca as fi si eu mai calculata as reusi sa fac mai multe lucruri intr-o zi (acum parca nu-mi mai ajunge timpul…)

    1. Da, economisesti mai ales daca gandesti meniul in functie de ce vezi ca mai ai prin camara, congelator sau in functie de ce s-a mai ieftinit pe piata….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.