Meniul saptamanii 20 – 26 ianuarie
ByLaura
FacebookTweetPinPrintEmailLikeShare
Bine ati venit la Jurnal de smotruiala si gatit!
publicitate
E mare lucru sa incepi zi de zi sa-ti redescoperi placerea pentru lucrurile marunte. Saptamana asta mi-am facut timp sa respir natura, mi-am petrecut zilnic zece minute pe o banca, admirand norii sau cautand in pamantul golas primul capat de fir de iarba al primaverii. Ba inca am gasit si un prim ghiocel ratacit nauc prin ianuarie. Categoric, natura este un mare terapeut anti-stress. Anti-stress este si o mancarica buna , gatita la timp, dupa cum urmeaza:
|
Luni |
|
Micul Dejun Cereale cu lapte |
Pranz Supa de pui cu galuste Spaghete carbonara |
Cina TORT Dobos Petrica face 3 ani:) |
Marti |
||
Micul Dejun |
Pranz Supa de pui cu galuste Spanac cu ochiuri |
Cina Cartofi copti la cuptor cu smantana |
Miercuri |
||
Micul Dejun Smoothie de banane |
Pranz Rissoto de orez cu ciuperci |
Cina Bruschette de mazare |
Joi |
||
Micul Dejun Quiche Lorraine |
Pranz Supa de oua Pui Tikka Masala |
Cina Taitei cu lapte |
Vineri |
||
Micul Dejun Fructe proaspete |
Pranz Supa de chimen Fasole frecata cu paine prajita |
Cina Macaroane cu nuci si zahar |
Sambata |
||
Micul Dejun Oua florentine |
Pranz Ciorba de burta Pui la Kiev si legume mexicane |
Cina Gogosi |
Duminica |
||
Micul Dejun Bruschette |
Pranz Ciorba de burta Peste file cu cartofi natur |
Cina Papanasi cu smantana si dulceata |
publicitate