Meniul saptamanii 20 – 26 ianuarie

Bine ati venit la Jurnal de smotruiala si gatit!

E mare lucru sa incepi zi de zi sa-ti redescoperi placerea pentru lucrurile marunte. Saptamana asta mi-am facut timp sa respir natura, mi-am petrecut zilnic zece minute pe o banca, admirand norii sau cautand in pamantul golas primul capat de fir de iarba al primaverii. Ba inca am gasit si un prim ghiocel ratacit nauc prin ianuarie. Categoric, natura este un mare terapeut anti-stress. Anti-stress este si o mancarica buna , gatita la timp, dupa cum urmeaza:

 
Luni
Micul Dejun
Cereale cu lapte
Pranz

Supa de pui cu galuste

Spaghete carbonara
Cina
TORT Dobos
Petrica face 3 ani:)
Marti
Micul Dejun
Pranz
Supa de pui cu galuste
Spanac cu ochiuri
Cina
Cartofi copti la cuptor 
cu smantana
Miercuri
Micul Dejun
Smoothie de banane
Pranz
Rissoto de orez cu ciuperci 
Cina
Bruschette de mazare
Joi
Micul Dejun
Quiche Lorraine 
Pranz
Supa de oua
Pui Tikka Masala
Cina
Taitei cu lapte
Vineri
Micul Dejun
Fructe proaspete
Pranz
Supa de chimen
Fasole frecata cu paine prajita
Cina
Macaroane cu nuci si zahar
Sambata
Micul Dejun
Oua florentine
Pranz
Ciorba de burta
Pui  la Kiev si legume mexicane
Cina
Gogosi
Duminica
Micul Dejun
Bruschette
Pranz
Ciorba de burta
Peste file cu cartofi natur
Cina
Papanasi cu smantana si dulceata 

Published by

Bine ai venit in Casuta Laurei! Sunt Laura, femeie optimista, creativa, sotie, mamica cu o pasiune scapata de sub control pentru gatit - incerc tot felul de retete culinare diverse, reteta de mancare variate, retete de desert de casa, retete de prajituri. Ma pasioneaza si organizarea si gospodarirea eficienta sub deviza ”Muncim ca sa traim, nu traim ca sa muncim”. Ce zici, ne imprietenim?

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.