jurnal de smotruiala si gatit

jurnal de smotruiala si gatit 13 – 19 octombrie

Bine ati venit la un nou Jurnal de smotruiala si gatit – octombrie 2014!

jurnal de smotruiala si gatit

Buna dimineata!!!!!!!!!!

Am reusit sa trecem cu bine peste saptamana de bolnaveala, slava Domnului ca Petre n-a luat de la Andrei, a acuzat de vreo cateva ori dureri de burta dar eu suspectez ca mai mananca struguri nespalati din spatele gradinii si de aici micile indispozitii. Spre sfarsitul saptamanii am iesit si la tara unde nazdravanii au alergat toate matele din imprejurime si au catarat toti copacii din dotare, sfarsind prin a manca ca o haita hamesita de lupi si a dormi neintorsi vreo 12 ore.

Jurnal de smotruiala si gatit – planificarea detaliata

In privinta curateniei,  planificarea saptamanala vizeaza obiective de baza:

sarcini zilnice (intotdeauna aceleasi)

zona saptamaniiliving

declutter: pivnita si pregatirea ei pentru iarna: aruncat tot ce e inutil si facut loc pentru diverse provizii care tot apar

Saptamana 1

Cat priveste meniul:

Luni

Mic dejun

Omleta cu sunca si cascaval

Pranz

Supa de pui cu taitei

Snitel parizian cu garnitura de orez si salata de sfecla rosie

Cina

Foetaj cu legume mexicane

Marti

Mic dejun

Paine cu pateu si ardei

Pranz

Supa de pui cu taitei

Chiftelute marinate  in sos tomat cu pireu

Cina

Foetaj cu legume mexicane

Miercuri

Micul dejun

Fructe proaspete

Pranz

Gogosari umpluti vegetarieni

Cina

Sandwich cu legume si pasta de avocado

Joi

Micul dejun

Oua florentine

Pranz

Supa Veloute 

Tocanita de pui cu mamaliga

Cina

Painici dulci din tarate de ovaz

Vineri

Micul dejun

Fructe proaspete

Pranz

Cartofi la cuptor cu salata de varza

Cina

Nectarine la cuptor cu topping picant

Sambata

Micul dejun

Hummus pe paine cu gogosari si muraturi

Pranz

Supa Veloute 

Sarmale

Cina

Sandvis picant cu un ceai fierbinte

Duminica

Micul dejun

Ochiuri cu sunca

Pranz

Supa crema de dovleac

Boeuf bourguignon

Cina

Salata Voinicel

O toamna fructuoasa va doresc!

Similar Posts

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.