jurnal de smotruiala si gatit 13 – 19 octombrie
Bine ati venit la un nou Jurnal de smotruiala si gatit – octombrie 2014!
Buna dimineata!!!!!!!!!!
Am reusit sa trecem cu bine peste saptamana de bolnaveala, slava Domnului ca Petre n-a luat de la Andrei, a acuzat de vreo cateva ori dureri de burta dar eu suspectez ca mai mananca struguri nespalati din spatele gradinii si de aici micile indispozitii. Spre sfarsitul saptamanii am iesit si la tara unde nazdravanii au alergat toate matele din imprejurime si au catarat toti copacii din dotare, sfarsind prin a manca ca o haita hamesita de lupi si a dormi neintorsi vreo 12 ore.
Jurnal de smotruiala si gatit – planificarea detaliata
In privinta curateniei, planificarea saptamanala vizeaza obiective de baza:
sarcini zilnice (intotdeauna aceleasi)
zona saptamanii: living
declutter: pivnita si pregatirea ei pentru iarna: aruncat tot ce e inutil si facut loc pentru diverse provizii care tot apar
Cat priveste meniul:
Luni
Mic dejun
Omleta cu sunca si cascaval
Pranz
Supa de pui cu taitei
Snitel parizian cu garnitura de orez si salata de sfecla rosie
Cina
Marti
Mic dejun
Paine cu pateu si ardei
Pranz
Supa de pui cu taitei
Chiftelute marinate in sos tomat cu pireu
Cina
Miercuri
Micul dejun
Fructe proaspete
Pranz
Gogosari umpluti vegetarieni
Cina
Sandwich cu legume si pasta de avocado
Joi
Micul dejun
Oua florentine
Pranz
Tocanita de pui cu mamaliga
Cina
Painici dulci din tarate de ovaz
Vineri
Micul dejun
Fructe proaspete
Pranz
Cartofi la cuptor cu salata de varza
Cina
Nectarine la cuptor cu topping picant
Sambata
Micul dejun
Hummus pe paine cu gogosari si muraturi
Pranz
Sarmale
Cina
Sandvis picant cu un ceai fierbinte
Duminica
Micul dejun
Ochiuri cu sunca
Pranz
Supa crema de dovleac
Cina
O toamna fructuoasa va doresc!
Nu am mai scris meniul săptămânal şi chiar că ar trebui să-l reiau.
Supă Veloute, zici? Merg să o văd.
E de fapt o supa crema de conopida dar m-am dat si eu pretioasa:))))))))))))))))))))))