Jurnal de smotruiala si gatit: 19 – 25 mai
ByLaura
FacebookTweetPinPrintEmailLikeShare
In aer miroase a soc. Si a vara. Am cules flori pentru traditionala socata care acum pritoceste arome in balcon in asteptarea foarte apropiatei zile in care se va transforma intr-o delicioasa limonada de sezon. Nu prea iti arde de treburi gospodaresti pe asa vreme dar trebuie facute si astea. Saptamana asta m-am ocupat de sufragerie si am luat la scuturat (din nou) dulapurile in cautarea tinutelor de vara.
publicitate
In privinta meniului, profit cat pot de aparitii minunate pe piata: capsunile, rabarbura, salata si ceapa verde. Meniul cat mai fresh ca tot simt nevoia de o curatare interioara:
|
Luni |
|
Micul Dejun Cereale cu lapte |
Pranz Supa de marar Pui a la Kiev cu garnitura de cartofi noi |
Cina Capsuni cu iaurt |
Marti |
||
Micul Dejun Omleta cu legume |
Pranz Supa de marar Spanac cu ochiuri |
Cina Fulgi de mei cu banane |
Miercuri |
||
Micul Dejun Fructe proaspete |
Pranz Supa de rosii cu avocado Pastrav la cuptor cu legume |
Cina |
Joi |
||
Micul Dejun |
Pranz Ciorba de salata Carne desmechada cu salata |
Cina |
Vineri |
||
Micul Dejun Icre pe paine prajita cu rosii cherry |
Pranz |
Cina |
Sambata |
||
Micul Dejun Scones cu dulceata de capsuni |
Pranz |
Cina Smoothie de capsuni |
Duminica |
||
Micul Dejun Painici dulci cu unt si miere |
Pranz
Ciorba de salata Ardei umpluti in sos tomat |
Cina Papanasi din branza de vaci |
publicitate