Meniul saptamanii 18 – 24 februarie

Mi-e dor de ceapa ceapa verde si cruda, deabia trasa din pamantul reavan, de niste ridichi rotunjoare si usor piscacioase. Abia astept leurda, sa ma scufund fara rusine in savoarea verde de usturoi. Este ceva de neinteles pentru mine de ce izul de usturoi e unul neplacut omului, cum se face ca mirosul unei plante atat de sanatoase nu e de bon ton in societate. Da, stiu, am niste ganduri de-a dreptul….bizare dar ca o fana infocata a usturoiului, traiesc fustrarea asta zilnic cand, din motive de social, trebuie sa inghit dimineata in sec in fata unui catel de usturoi pe care l-as rontai cu pofta ca pe o delicatesa. Dar deja ma aberez….
Tam tam tam…..meniul acestei saptamani – m-am axat pe mancaruri cat de cat rapide, asta pentru ca obosita psihic fiind, nu ma simt in stare fac fata unor retete mai…provocatoare. Bineinteles ca ma inscriu la link party la Irina, bineinteles cu conditia ca draguta noastra gazda sa fi gasit puterea sa posteze meniul de saptamana asta. Caci se pare ca nu sunt singura ostenita….
Jurnal de smotruiala si gatit – planificare saptamanala
Luni
Pranz
Cina
Paine in oua cu zahar si scortisoara
Marti
Pranz
Cotlet la gratar cu legume mexicane
Cina
Orez cu lapte
Miercuri
Pranz
Cina
Salata de fructe orientala
Joi
Micul dejun
Gris din tarate de ovaz
Pranz
Pui dezosat la gratar
Cina
Vineri
Pranz
Fasole frecata cu salata de varza murata
Cina
Sambata
Micul dejun
Omleta cu legume
Pranz
Cina
Macaroane cu branza
Duminica
Micul dejun
Pranz
Cina
La inspiratia momentului
Esti simpatica la faza cu usturoiul. Dar sa stii ca si eu gandesc la fel, mai ales ca-mi place de mor…si de multe ori trebuie sa-l mananc pe ascuns :)))
si eu sunt fan usturoi 🙂
Ai pus punctul pe “I” ! Abia aştept salata verde aia adevărată, cu ceapa verde smulsă din grădină, ridichile şi…leurda ! Eu fac şi salată din leurdă, cu oţet de mere şi ulei de măsline . E supeeer !