Meniul saptamanii 18 – 24 februarie

Bine ati venit la un nou Jurnal de smotruiala si gatit!
jurnal de smotruiala si gatit

Mi-e dor de ceapa ceapa verde si cruda, deabia trasa din pamantul reavan, de niste ridichi rotunjoare si usor piscacioase. Abia astept leurda, sa ma scufund fara rusine in savoarea verde  de usturoi. Este ceva de neinteles pentru mine de ce izul de usturoi e unul neplacut omului, cum se face ca mirosul unei plante atat de sanatoase nu e de bon ton in societate. Da, stiu, am niste ganduri de-a dreptul….bizare dar ca o fana infocata a usturoiului, traiesc fustrarea asta zilnic cand, din motive de social, trebuie sa inghit dimineata  in sec in fata unui catel de usturoi pe care l-as rontai cu pofta ca pe o delicatesa. Dar deja ma aberez….

Saptamana 1

Saptamana 2

Saptamana 3

 Tam tam tam…..meniul acestei saptamani – m-am axat pe mancaruri cat de cat rapide, asta pentru ca obosita psihic fiind, nu ma simt in stare fac fata unor retete mai…provocatoare. Bineinteles ca ma inscriu la link party la Irina, bineinteles cu conditia ca draguta noastra gazda sa fi gasit puterea sa posteze meniul de saptamana asta. Caci se pare ca nu sunt singura ostenita….

Jurnal de smotruiala si gatit – planificare saptamanala

Luni

Pranz

Supa crema de mazare

Aripioare de pui picante

Cina

  Paine in oua cu zahar si scortisoara

Marti

Pranz

Supa crema de mazare

Cotlet la gratar cu legume mexicane

Cina

  Orez cu lapte

Miercuri

Pranz

Supa de rosii

Pizza delicioasa de post

Cina

Salata de fructe orientala

Joi

Micul dejun

Gris din tarate de ovaz

Pranz

Supa de oua

publicitate

Pui dezosat la gratar

Cina

Rulada Dukan

Vineri

Pranz

Supa de rosii

Fasole frecata cu salata de varza murata

Cina

Coliva

Sambata

Micul dejun

Omleta cu legume

Pranz

Ciorba de perisoare

Carne desmechada

Cina

Macaroane cu branza

Duminica

Micul dejun

Sunca in stil florentin

Pranz

Ciorba de perisoare

Musaca de cartofi

Cina

La inspiratia momentului

publicitate

Similar Posts

3 Comments

  1. Ai pus punctul pe “I” ! Abia aştept salata verde aia adevărată, cu ceapa verde smulsă din grădină, ridichile şi…leurda ! Eu fac şi salată din leurdă, cu oţet de mere şi ulei de măsline . E supeeer !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.