Ce aflati din aceasta postare
Bine ati venit la saptamanalul jurnal de smotruiala si gatit!
Nici mie nu mi-ar strica sa fac astfel de calcule desi sunt sigura ca mi-as prinde urechile serios. Nu ma simt deocamdata in stare de asa vitejie dar cine stie….Poate de luna care vine.
Jurnal de smotruiala si gatit – panificare detaliata
Luni | |||
Micul dejun |
PranzCiorba de burta |
CinaGaluste cu prune |
|
Marti | |||
Micul dejunCiuperci cu maioneza pe paine prajita |
PranzCiorba de burta |
CinaOrez cu lapte |
|
Miercuri |
|||
Micul dejunFructe de sezon |
PranzSupa de chimen |
CinaBudinca de chia cu fructe |
|
Joi | |||
Micul dejunTarta Quiche Lorraine |
PranzCiorba radauteana |
CinaClatite din tarate de ovaz |
|
Vineri | |||
Micul dejunFructe de sezon |
PranzSupa de chimen |
CinaBruschette cu rosii cherry |
|
Sambata | |||
Micul dejunCereale cu lapte |
PranzCiorba radauteana |
CinaGogosi |
|
Duminica | |||
Micul dejunGogosi cu iaurt |
PranzCiorba radauteana |
CinaBudinca de orez cu mere |
Mulţumesc frumos, Laura, pentru menţionare şi pentru cuvintele frumoase! Să ştii că cel mai greu a fost în prima săptămână. Apoi, exersarea a început să-şi spună cuvântul, ca în orice altceva: reţinusem preţurile, mergeam cu suma fixă, dădeam un tur de piaţă, şi luam ce găseam mai bun la preţul propus. Este drept însă, că îmi plac cifrele şi calculele.
Dar acum, cu socotelile mele deja făcute, ar putea fi mai uşor, celor ce s-ar mai încumeta.
Ca întotdeauna, ai nişte reţete aşa de apetisante aici, că mi-a fost şi greu să mă hotărăsc pe care din ele să o mai încerc. Supa de chimen am mai văzut-o la tine, şi probabil va fi prima încercată, că mereu mi s-a părut interesantă. Şi nu mai spun de celelalte feluri1
Sa stii ca si pe mine ma framinta subiectul “liste/calcule/buget/planificare”. Si asta pentru ca uneori nu stiu ce sa fac de pe o zi pe alta, d-apoi pe o saptamina! Acuma, drept sa-ti spun, ii admir si “invidiez” pe cei care nu ies din liste. Dar mie tot mi se pare greu sa ma apuc de socoteli si organizare pe zile!