Meniu saptamanal 15 – 21 octombrie
Bine ati venit la un nou Jurnal de smotruiala si gatit!
Papica pentru o noua saptamana. Tot ma miaun pe aici ca-mi pare rau dupa vara si….da, imi pare rau dar cand vad nebunia de culori din copaci, parcurile cuprinse de frenezia amurgului, zau…..ajung sa ma bucur de moment. Fiecare anotimp are frumusetea lui, da, e o banalitate ce scriu acum dar cand privesc culorile anotimpului de acum, nimic nu mai e banal. E doar viata…..Revenind la ale noastre, adica la meniu…….Sper sa va placa, sa va dea idei…….Si vreau sa va avertizez: zilele acestea am facut o obsesie pentru dovleacul copt. Sa nu ziceti ca nu v-am spus:).
Jurnal de smotruiala si gatit – planificare detaliata
Luni |
||
Micul Dejun Salata Voinicel |
Pranz Pui sote cu orez |
Cina Dovleac copt |
Marti |
||
Micul Dejun Sandwich cald cu salata |
Pranz Mazare cu carne de curcan |
Cina Dovleac copt |
Miercuri |
||
Micul Dejun Fructe proaspete |
Pranz Supa de conopida Cartofi copti la cuptor cu salata de ardei copt |
Cina Clatite din fulgi de ovaz cu dulceata |
Joi |
||
Micul Dejun Scones cu unt si dulceata |
Pranz Supa crema de dovlecel Chiftele in sos tomat cu pireu |
Cina Dovleac copt |
Vineri |
||
Micul Dejun Fructe proaspete |
Pranz Mamaliga cu ceapa si ciuperci la cuptor |
Cina Bruschette cu avocado |
Sambata |
||
Micul Dejun Ochiuri romanesti |
Pranz Pui a la Kiev cu cartofi prajiti |
Cina |
Duminica |
||
Micul Dejun Omleta cu legume |
Pranz Snitel de porc cu legume mexicane |
Cina Eaton Mess |