Jurnal de smotruiala si gatit – 10 – 16 octombrie

Bine ati venit, dragi prieteni, la saptamanalul Jurnal de smotruiala si gatit!

jurnal de smotruiala si gatit

In dimineata asta, la noi ploua. E cam intuneric tinand cont ca e ora 8 deja si e asa un aer…cenusiu. Mi-am facut o ciocolata calda si profit de faptul ca nimeni din familie nu s-a trezit inca ca sa stau cu voi.  Adevarul e ca vremea ne-a cam facut figura. Planuiam o iesire la munte, ne facusem si rucsacele. Ieri era soare – unul cu dinti e drept – acum si daca se opreste ploaia,nu mai mergem caci sigur e mocirla. Asa ca ramanem acasa sa facem curat. Voi ce planuri de weekend aveti?

Saptamana 1

Saptamana 2

Saptamana 4

Saptamana 5

Pana una alta, hai sa va povestesc ce am schitat pentru saptamana viitoare:

Luni

Primenirea casei

Meniu

mic dejun: Cereale cu lapte

pranz: Somon in stil asiatic

cina: Ciorba de perisoare

 

Marti

sarcinile zilnice de curatenie

zona saptamanii: Bucatarie – trei – patru sarcini din lista de curatenie

Meniu

mic dejun: Mousse de peste cu avocado pe paine

pranz: Limba fiarta in sos alb cu tarhon

cina: Ciorba de perisoare

 

Miercuri

sarcinile zilnice de curatenie

zona saptamanii: Bucatarie – trei – patru sarcini din lista de curatenie

mic dejun: Fructe proaspete

publicitate

pranz: Spaghete simple

cina: Sandwich Insalata caprese

 

Joi

sarcinile zilnice de curatenie

zona saptamanii: Bucatarie – trei – patru sarcini din lista de curatenie

mic dejun: Sandwich cu sunca si rosii

pranz: Conopida gratinata

cina: Supa crema de dovleac

 

Vineri

Sfanta Paraschiva

Meniu

mic dejun: Fructe proaspete

pranz: Iahnie de conopida

cina: Pasta de fasole boabe cu paine prajita si varza murata

 

Sambata

sarcinile zilnice de curatenie

Bucatarie – definitivarea zonei saptamanii

mic dejun: Sandwich cu peste afumat

pranz: Snitel parizian cu garnitura de orez cu legume mexicane

cina: Placinta cu branza de vaci

 

Duminica

Zi libera pentru Dumnezeu si pentru dragalit in familie

Meniu

mic dejun: Salata de icre

pranz: Pui a la Kiev cu pireu si salata de varza

cina: Placinta cu branza de vaci

 

publicitate

Similar Posts

2 Comments

  1. De unde cumperi limba? Cred ca n-am vazut niciodata de vanzare si imi amintesc ca am mancat cand eram copil si mi-a placut, as face reteta ta ca pare buna. Ca mancare de sambata sau duminica, insa:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.