blank
|

Jurnal de gospodarie: sharuind de la mine catre voi – fise de curatenie

Fise printabile de curatenie

In una din postarile anterioare pe tema Jurnalului meu de gospodarie si a fiselor cu care l-am burdusit, am primit cateva rugaminti de a le „sharui”. Cu o intarziere pentru care imi cer scuze, iote prima serie de fise pentru dragii mei prieteni interesati: O lista detaliata de curatenie in fiecare camera – sau, in fine, a lucrurilor pe care le consider eu de facut la curatenia unei camere. Trebuie sa spun ca lucrez si la o fisa in privinta intretinerii curtii si gradinii dar acolo e mult mai mult de lucru, vreau sa cuprind si lucrarile de gradinarit de sezon iar asta am cam necesita observarea macar un an intr-un jurnal a celor necesare. Sper sa va placa fisele mele, daca gasiti lipsuri ai aveti sugestii, nu ezitati sa -mi atrageti atentia. Ce se poate imbunatati, cu placere:). Puteti downloada listele, apasand pe butonul de mai jos:

Downloadeaza

Trebuie sa spun ca m-am inspirat si de pe alte site-uri, lista de mai sus e personalizata pe casuta mea dar oricum, daca va intereseaza, aruncati si voi o privire pe urmatoarele adrese:

Similar Posts

4 Comments

  1. Nu prea am inteles o chestie. Lunea e destinata primenirii casei, apoi pana sambata se realizeaza sarcinile zilnice de curatenie. Dar pt zona saptamanii cate zile pe sapt.ar fi necesare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.