Insotitorii lui Hristos – jurnal de pregatiri pascale 2019 3/4

Bine ati venit la a treia saptamana a provocarii Insotitorii lui Hristos, jurnal de pregatiri de sarbatoare 2019!

insotitorii lui Hristos

nu stiu cum de nu am apucat sa public inca jurnalul gospodaresc. Chestia e de fapt cu atat mai caraghioasa cu cat e gata cam de sambata, doar ca nu am apucat sa slefuiesc postarea si sa o verific o ultima data si uite asa m-a prins miercuri pana sa dau drumul la butonul de publish.

Saptamana asta ma concentrez pe terminarea curateniei, vreau ca saptamana viitoare sa ma concentrez pe altele cum ar fi: deniile si viata spitrituala si, de miercuri incepan, masa de Pasti.

Apropo de masa de Pasti, pentru saptamana asta, vreau sa va propun sa va faceti o lista de meniu pascal. Pentru unii, treaba asta e simpla – gatesc aceleasi retete an de an fara mare variatie, la altii – cum sunt eu – in fiecare an, nu rezist sa nu testez retete noi. Oricum daca aveti nevoie de inspiratie, puteti vedea si propunerile mele culinare pentru Paste, niste retete delicioase, va asigur.

In al doilea rand, daca luati cadouri, luati-le saptamana asta, magazinele vor fi foarte aglomerate saptamana viitoare.

Curatenia saptamanala

Saptamana 1

Saptamana 2

Saptamana 4

luni – primenirea cu accent pe camerele deja curatate saptamana trecuta. Puteti downloada foaia de primenire apasand butonul albastru
Download

Ca si saptamana trecuta, dau o tura prin zonele deja curatate, aspir covoarel, sterg podelele, sterg praful, pun toate lucrurile la locul lor. Apoi curat chiuveta, toaleta si vana din baie si lustruiesc oglinda. Cam asta e tot dar e arhisuficient pentru o zi, nu?

marti – vineri – zona saptamanii: Bucataria puteti downloada fisa de mai jos, apasand pe sageata in jos de la baza documentului, asta pana repar eu constanta problema cu fisierele din wordpress.

[scribd id=205230644 key=key-164mggkxuo7l1940mrgu mode=scroll]

Saptamana cu spor va doresc tuturor!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.