blank

Insotitorii lui Hristos – jurnal de pregatiri pascale 2019 1/4

Bine ati venit la provocarea Insotitorii lui Hristos – jurnal de pregatiri pascale!

Prima oara in cativa ani cand am sarit aproape o luna din provocarea de gospodareala. De fapt, mi-am luat cumva un fel de vacanta de la blog, n-a fost ceva intentionat ci doar eram foarte obosita. Mental vorbind.

S-au si inghesuit multe lucruri in perioada asta, mai ales la lucru. In mai, la Sibiu, o sa fie un summit UE si se pare ca va bloca in mare parte orasul. Ne-am trezit ca trebuie sa facem recuperare pentru a sta acasa (si sper ca in afara orasului din partea mea) in respectiva perioada.

Apoi a fost anuala problema de sanatate a lui Andrei care s-a dezvoltat in ani de la polipi la chist pe sinus, simdrom cefalalgic la o alergie inca nedefinitita. In ultimele trei luni m-am tot plimbat intre ORL si alergologie. Fara prea mult spor. Ma apuca nervii numai gandindu-ma ca, in ritmul asta, iar ne apuca sfarsitul anului fara un tratament adecvat iar in toamna reincep problemele fara sa stim macar care e problema.

Apoi a ajuns si soacra-mea la urgenta, iar emotii, iar oboseala, si uita asa, probleme si treaba una dupa alta..

M-am tot gandit cum sa reorganizez provocarea adaptata la 4 saptamani. Eu personal am facut curatenie in fiecare saptamana cu doamna care ma ajuta, deci sunt in grafic dar, daca va apucati de curatenie abia acum, poate provocarea asta va ajuta sa va organizati mai bine.

Si chiar nu strica sa am o varianta si mai concentrata, nu toata lumea are timp sa faca pregatirile incepand cu 7 saptamanni inainte dar nici nu e bine sa faceti tot numai in Saptamana Mare, oboseala e prea mare si nu va mai puteti bucura de sarbatoare.

Jurnal gospodaresc si meniu saptamanal – provocarea Insotitorii lui Hristos – saptamana 1

Saptamana 3

Saptamana 4

Sarcini saptamanale

Am scos sarcinile saptamanale normale si am lasat acele sarcini care sa previna pur si simplu dezordinea si faca mai usoara curatenia generala.

  • spalat vase si pastrat chiuveta curata.
  • spalat cel putin un rand de rufe si pus la loc rufele curate imediat ce sunt luate de sfoara.
  • curatat zilnia aragazul
  • toate lucrurile sa fie puse la locul lor.

Zona saptamanii

Dormitoarele copiilor – puteti downloada lista de mai jos apasand pe buton.

Download
blank

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.