Gelatina (aspicul) si prepararea ei–invataturile doamnei Comsa
Gelatina, aspic, răci este un preparat foarte apreciat in bucataria romaneasca, vezi cum era reteta acestui produs la 1925
Gelatina, aspic, răci este un preparat foarte apreciat in bucataria romaneasca, vezi cum era reteta acestui produs la 1925
FacebookTweetPinPrintEmailLikeShareShares31 Supe si ciorbe, un preparat foarte popular a romani, sanatos si nutritivi; ca fiecare reteta sa iasa perfect, urmeaza aceste sfaturi, trucuri si secrete vintage a la 1925 despre cum sa gatim cea mai buna si mai hranitoare supa sau ciorba. M-am gandit ca n-ar strica sa abordam aceasta tema urmarind in paralel sfaturile…
FacebookTweetPinPrintEmailLikeShareShares214 Salata Caesar, reteta pe cat de simpla pe atat de faimoasa, cu ingrediente la indemana, usor de preparat Cand zici salata Caesar, te gandesti ca ar trebui sa existe un Caesar…..Ei bine, exista. Sau, in fine, a existat. Caesar Cardini era un proprietar de restaurant ce venise in America dupa primul razboi mondial impeuna cu…
FacebookTweetPinPrintEmailLikeShareShares14 Panna Cotta, un desert numai bun vara cand e cald si ne dorim ceva dulce care sa nu ne tina mult in bucatarie. Sfaturile de mai jos le datorez fetelor de la Daring Kitchen. [su_divider top=”no” style=”double” divider_color=”#9dbd6f” link_color=”#9dbd6f”] Panna Cotta – secrete mici, efecte mari In primul rand, cand presari gelatina deasupra laptelui,…
Paste cu sos de rosii marinara. O reteta simpla de paste cu sos de rosii si usturoi, aromate si gustoase. Spaghetti marinara, macaroane, spaghete sau paste in sos marinara vegetarian
FacebookTweetPinPrintEmailLikeShareShares4 In luna septembrie, la provocarea ”Traditii si gastronomie romaneasca”, gazda Lili a venit cu o tema foarte generoasa: Toamna si darurile ei. La o adica, ai de unde alege. Se culeg strugurii, se face must, borcane peste borcane de bunatati de tot felul, dulceturi din ultimele roade ale gradinii….Ai de unde alege cu varf si…
FacebookTweetPinPrintEmailLikeShareShares16 Chiftele de pui cu sos de peste, reteta simpla. Sosul de peste cu personalitate condímenteaza perfect carnea fada de pui pentru un gust aparte Chiftelutele astea de pui cu sos de peste le-am (re) descoperit facand curatenie in „vraful” de poze digitale din calculator. Le-am gatit de mai multe ori pe vremea cand…
Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Bună ziua
Mă iertați că vă deranjez, vin cu rugamintea la d-voastră să ne sprijiniti cu un logo campania umanitară ”Să fim oameni…”( http://safimoameni.blogspot.com/) Dorind din această campanie să ajutam cât mai mulți copii.Aștept răspunsul d-voastră la pagina de e-mail safimoameni@yahoo.com.Vă rog să-mi trimiteți și link-ul blogului d-voastră
Vă mulțumesc frumos!
Împreună putem schimba vieții!
Campanie initiata de site-ul Pantocrator.ro