blank
|

Frigiderul – lista detaliata de curatare

Frigiderul – lista detaliata de curatenie –  curatenia detaliata si perioadica a frigiderului este obligatorie daca vrem ca mancarea noastra sa fie o sursa de sanatate si nu una de boala.

frigiderul

Cand vine vorba de electrocasnicele din bucatarie, e de netagaduit ca frigiderul e indispensabil in ziua de azi.

In fapt, frigiderul este o unealta extrem de importanta atat pentru sanatatea familiei cat si pentru economia ce o ofera. Cu el, avem posibilitatea sa pastram alimente, perisabile altfel, in conditii de siguranta.

Cu ajutorul frigiderului si congelatorului avem posibilitatea sa consumam alimente nutritive tot timpul anului, alimente puse la pastrare in sezonul lor cand sunt la preturi acceptabile si la maximul gustului.

Ca sa fie o sursa de sanatate si prosperitatea in familie, frigiderul trebuie mentinut curat, asta e clar. Un frigider aglomerat si imbacsit nu are cum sa-si faca treaba eficient.

Personal, fac curatenie si revizie in frigider saptamanal, de obicei vineri seara. E necesar, la noi in casa frigiderul are tendinta de a se aglomera rapid. Nu e de mirare, dat fiind ca gatesc aproape zilnic si incerc sa am alimente variate.

De obicei, prefer sa scot rafturile si sa le spal dar, daca sunteti in criza de timp, e ok sa le curatati si fara a le scoate. Insa scoaterea si curatarea periodica e obligatorie intrucat cu cat se invechesc cu atat diversele depuneri de murdarie sunt mai greu de inlaturat si, in consecinta, curatarea lor va dura mai mult. Cu cat le spalam mai des, cu atat curatarea lor va dura mai putin. Simplu, nu?

Eu am incercat sa alcatuiesc o lista cuprinzatoare pentru o eventuala curatenie periodica a frigiderului. Puteti downloada lista apasand pe buton de download. Nu am inclus aici nici sfaturi de intretinere si nici alte indicatii despre pastrarea alimentelor. Acestea le lasam pentru alta data, ca informatii sunt destule.

Frigiderul – lista detaliata si printabila de curatenie periodica cu dowload

Download

blank

blank

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.