Ce aflati din aceasta postare
Foi fine pentru prajituri cu crema
Marti e ziua socrutei mele dragi si, cu acest prilej, intentionez sa fac o prajitura care imi place mie tare mult de cand ma stiu. Dar pentru asta trebuie sa pregatesc intai foile de prajitura care vor trebui sa stea doua trei zile invelite in staniol (ca sa se inmoaie) dupa care vor fi numai bune de umplut cu cremuta cea gustoasa.
Foi fine pentru prajituri
Foi fine pentru prajituri cu crema
Reteta VIDEO
Ingrediente
- 1 pahar zahar
- 1 bucata ou
- 1 pahar ulei
- 100 g lapte
- faina cat cuprinde
Mod de preparare
- Se amesteca toate ingredientele intr-un aluat care se intinde cu facaletul intr-o foaie subtire, intinse pe spatele tavii de copt. Nu se lasa aluat sa treaca de marginile tavii.
- Se coace foarte repede, de aceea nu le lasa neverificate in cuptorul fierbinte mai mult de cinci minute.
- Din ingredientele de mai sus ies trei foi, pentru o cantitate mai mare se adauga cantitatea adecvata de ingrediente.
Ai incercat reteta asta?Lasa o vorba si spune-ne parerea ta!
CategoriesAluaturi