Flacara violet. Cocktail, nu politica.

Cocktail Flacara violet
Cocktail Flacara violet
Cocktail Flacara violet
Cocktail Flacara violet

M-a pufnit rasul cand am vazut titlul respectiv in “Retete – Libertatea pentru femei” dar arata asa de bine si era atat de simplu de facut incat n-am rezistat tentatiei, in mod normal, nu ma prea am cu alcoolul, acum cu dieta, nici atat
– dar o viata avem, macar un pic acolo de gust. Dupa cum vedeti, mi-a iesit mai mult albastru decat violet, asta pentru ca am insistat mai multisor cu siropul de curacao, oare mai trebuie sa spun ca are un gust placut, fructat si foarte sic? Noooo, mai bine va las pe voi sa-l incercati.

Cocktail Flacara violet
0 from 0 votes
Tipareste reteta

Coctail Flacara Violet

Cocktail delicios cu curacao si vodka

Autor Laura

Ingrediente

  • 10 ml sirop de capsuni (eu nu aveam decat de zmeura – bun si acela, mai ales ca e de casa, de la mama)
  • 10 ml blue curacao
  • 10 ml vodka (hihihi, eu am pus ceva mai mult dar habar n-am sa spun cat – oricum nu e un capat de lume – totul e ca la sfarsit sa fie un gust delicios)

A, da, si va mai trebuie ceva: nitel timp liber ca sa-l degustati linistiti.
Puneti toate ingredientele intr-un shaker (de nu aveti, e foarte buna si o sticla de plastic pe care o inchideti cu dop), agitati ca sa se amestece bine si turnati intr-un pahar cu picior lung in care puteti scapa apoi si o capsuna rosie, rosie. Acum iesiti pe balcon cu bunaciunea, asezati-va pe sezlong…Enjoy!

Published by

Bine ai venit in Casuta Laurei! Sunt Laura, femeie optimista, creativa, sotie, mamica cu o pasiune scapata de sub control pentru gatit - incerc tot felul de retete culinare diverse, reteta de mancare variate, retete de desert de casa, retete de prajituri. Ma pasioneaza si organizarea si gospodarirea eficienta sub deviza ”Muncim ca sa traim, nu traim ca sa muncim”. Ce zici, ne imprietenim?

Comments · 2

  1. Gingasia dar asta este tot spilul. E ca in Caragiale, daca spui candidat in loc de catindat nu ai are nici un haz.:)))))))))))))))))))))))

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.