Salata de conopida cu usturoi si maioneza, aperitiv delicios – VIDEO
Salata de conopida cu usturoi si maioneza, un aperitiv simplu de facut si sanatos, potrivit atat pentru mese festive cat si pentru gustari de zi cu zi
Salata de conopida cu usturoi si maioneza, un aperitiv simplu de facut si sanatos, potrivit atat pentru mese festive cat si pentru gustari de zi cu zi
Limba cu sos tartar, reteta aperitiv clasica, savuroasa si usor de facut, limba de vita sau porc curatata si preparata aperitiv in sos tartar
Sos tartar, reteta frantuzeasca pe baza de maioneza, cu castravete acru, capere, albus de ou si verdeata, un gust fin si delicios ce merge grozav atat cu friptura rece sau carnea rasol, cat si cu pestele pane, sau ouale umplute ori simple.
Maioneza facuta in casa, o reteta simpla, usor de preparat, cu galbenusuri crude care frecate cu ulei vegetal rezulta o emulsie cremoasa delicioasa, foarte uzitata in gastronomia de pretutindeni. Cum preparam maioneza in casa? Aproape ca ma pufneste rasul cand ma gandesc ca au trecut 10 ani de cand am acest blog si inca nu…
Salata de ridiche neagra, reteta simpla, de iarna, se prepara rapid si e satioasa si sanatoasa. Poate par ciudata dar imi cam place ridichea neagra. Are un gust tare, cateodata pisca de parca da foc sinusurilor dar tot imi place. Noroc ca-mi place, nu de alta dar este foarte sanatoasa. Combate racelile, se pare ca…
Salata de boeuf aperitiv popular reteta clasica dar ieftina pentru ca am inlocuit carnea cu vita cu pui. Ce carne si legume punem la salata boeuf?
Salata de macrou afumat cu sfecla, o reteta foarte simpla, cu gust delicios, cu ingrediente simple si naturale. Se face usor si e gata in maxim o ora. Sunt o mare fana a pestelui afumat si-mi place sa-l mananc ma ales in salate. Reteta de fata o am de la o colega, imi place mult, asa ca…
Salata de sfecla cu ficatei de pasare, reteta simpla si satioasa cu sfecla rosie si ficatei de pasare O reteta pe care am “furat-o” de la o emisiune de gatit de pe Euforia Tv, era simpla dar mi s-a parut ca are potential, asa ca am incercat-o cu prima ocazie. Va sfatuiesc sa faceti la…
End of content
End of content