Aceasta politica e valabila din 12 decembrie 2014.
Acest blog e scris personal si editat de mine. Pentru intrebari despre acest blog, scrie-ti un mesaj la casutalaurei@gmail.com.
Acest blog accepta publicitate platita, sponsorizari, anunturi platite si alte forme de compensare.

Proprietara blogului isi rezerva dreptul de a alege colaborarile, criteriile sunt daca produsul este pe subiectul blogului si daca produsul, serviciul respectivei oferte au o calitate satisfacatoare.

Sumele primite nu vor influenta niciodata continutul, subiectele si postarile facute pe acest blog. Toata publicitatea apartine unei a treia entitati, specializati in publicitate. Acestea sunt publicitatea platita.  Mentionez ca pentru platile efectuate pentru acest blog si activitatile adiacente, proprietara plateste la stat taxele si impozitele legale.

Proprietara blogului este compensata pentru a oferi o opinie asupra produsului, serviciilor, site-urilor sau altor subiecte. Chiar daca proprietara blogului primeste compensatii pentru postarile publicitare, oferim totdeauna cea mai oneste opinii, impresii si experiente pe respectivul subiect sau produs.  Parerea si opiniile exprimate pe acest blog apartin doar bloggerului. Orice reclamatie, statistica, citare sau alta reprezentare a produsului sau serviciului ar trebui verificate cu producatorul, furnizorul sau partea vizata.

Acest blog nu contine material de natura a intra in conflict de interese.