blank

Buna, sunt Laura, gazda acestui locsor virtual in care te afli acum. Iti multumesc pentru vizita si, pentru ca te afli aici, vreau sa-ti povestesc cate putin despre mine. Ce zici, ne imprietenim?

Si cred ca ar trebui sa incep prin a povesti ceva despre mine, nu? M-am nascut in 1975, m-am nascut si traiesc in Sibiu, lucrez in educatie si visez sa pot locui mai la munte, departe de forfota orasului.

Sunt o sotie fericita si implinita si mamica a doi nazdravani ca doua flori.

familia mea admira peisajul de la inaltime

Imi place sa gatesc si rezultatul multor incercari culinare le gasiti aici. Nu sunt bucatar de profesie, nici nu am facut vreun curs special (desi marturisesc ca mi-ar placea experienta) dar toata viata mea am fost o autodidacta cu succese in orice mi-am propus sa fac.

Sunt o infocata cititoare de carti culinare serioase si cu timpul chiar am invatat foarte multe reguli gastronomice de baza pe care le aplic zi de zi pentru mese gustoase oferite familiei. Mai multe despre mine, pasiunile mele si alte multe lucruri ce m-ati intrebat gasiti in sectiunea FAQ. Tot acolo imi puteti pune alte intrebari, asta in caz ca aveti si alte curiozitati despre care nu am vorbit deja.

Daca vrei sa imi lasi un mesaj, o poti face la orice postare in sectiunea de comentarii sau in formularul de pe pagina de Contact.

blank