Cotlete in piper cu salsa de rosii
Cotlete in piper cu salsa de rosii, reteta satioasa dar lejera, perfecta pentru pranz sau cina, cotlete gatite rapid pe grill si servite cu o salata de rosii si piersici, aromata delicios cu menta si suc de limetta.
Reteta asta este una savuroasa, carne frageda servita in arome fructate. O retea pregatita pe ultima suta de metri a verii. Gata in maxim douazeci de minute. Delicioasa.
Cotlete in piper cu salsa de rosii – reteta completa, printabila

Cotlete in piper cu salsa de rosii
Reteta VIDEO
Ingrediente
- 4 cotlete de porc (cam 200 gr. per portie)
- boabe de piper asortate
- 300 gr. rosii cherry (rosii si galbene)
- 2 piersici
- 1 limetta
- menta tocata
- sare
- piper
- zahar
- ulei de masline
Mod de preparare
Intai pregatim salsa ca sa aiba timp ingredientele sa se impregneze de gust:
- Taiem piersicile, scoatem samburii, pulpa o taiem cubulete.
- Amestecam cu rosiile cherry, deasupra stoarcem sucul de limetta.
- Adaugam menta si ulei.
- Asezonam cu sare, piper, zahar – toate dupa gust, bineinteles.
- Punem deoparte si lasam sa …se odihneasca nitel.
Intre timp pregatim cotletele:
- Le saram, presaram deasupra boabele de piper,
- incingem o tigaie cu doua linguri de ulei de masline si prajim carnea pe o parte si pe cealalta pana prinde o minunata culoare rumena.
- Se scot pe o farfurie si se lasa sa se odihneasca 10 minute dupa care se servesc alaturi de minunata salsa.
Disclaimer
Datele nutriționale furnizate la unele rețete sunt estimative, iar rolul lor este doar informativ. Valorile nu pot fi garantate și nu ar trebui utilizate în tratamentul afecțiunilor medicale. Secțiunile de echipamente și ingrediente de mai sus pot conține linkuri afiliate către produse pe care le folosesc și le recomand.
Servim cele doua (carnea si salata) alaturi si ne bucuram de un gust fresh si de o silueta usoara. Sa ne fie de bine!
foarte gustos!