Cotlete in piper cu salsa de rosii

Cotlete in piper cu salsa de rosii

Cotlete in piper cu salsa de rosii

Cotlete in piper cu salsa de rosii – o reteta savuroasa de carne frageda, cu arome  fructate in acelasi timp, retea pregatita pe ultima suta de metri a verii. Gata in maxim douazeci de minute. Delicioasa.

4 cotlete de porc (cam 200 gr. per portie)

boabe de piper asortate

300 gr. rosii cherry (rosii si galbene)

2 piersici

o lamaie verde

menta tocata

sare, piper, zahar

ulei de masline

Intai pregatim salsa ca sa aiba timp ingredientele sa se impregneze de gust: taiem piersicile, scoatem samburii, pulpa o taiem cubulete. Amestecam cu rosiile cherry, deasupra stoarcem sucul de limetta, adaugam menta, ulei, asezonam cu sare, piper, zahar – toate dupa gust, bineinteles. Punem deoparte si lasam sa …se odihneasca nitel.

_DSC4739

Intre timp pregatim cotletele: le saram, presaram deasupra boabele de piper, incingem o tigaie cu doua linguri de ulei de masline si prajim carnea pe o parte si pe cealalta pana prinde o minunata culoare rumena.

Servim cele doua (carnea si salata) alaturi si ne bucuram de un gust fresh si de o silueta usoara. Sa ne fie de bine!

Published by

Bine ai venit in Casuta Laurei! Sunt Laura, femeie optimista, creativa, sotie, mamica cu o pasiune scapata de sub control pentru gatit - incerc tot felul de retete culinare diverse, reteta de mancare variate, retete de desert de casa, retete de prajituri. Ma pasioneaza si organizarea si gospodarirea eficienta sub deviza ”Muncim ca sa traim, nu traim ca sa muncim”. Ce zici, ne imprietenim?

Comments · 1

Lasă un răspuns

*

0 Shares
Share
Pin
+1
WhatsApp