Ciuperci coapte cu cimbru si usturoi
Ciuperci coapte cu cimbru si usturoi, reteta simpla, de post, cu ingredinte simple si savuroase.
Ciuperci coapte cu cimbru si usturoi – reteta completa, printabila

Ciuperci coapte cu cimbru si usturoi
Reteta VIDEO
Ingrediente
- ciuperci
- 1 – 2 catei usturoi la o ciuperca
- cimbru – proaspat sau uscat
- ulei de masline
- sare dupa gust
- piper dupa gust
Mod de preparare
- Incalzim cuptorul la 200 grade.
- Luam ciupercile, le spal, le usuc cu un servet absorbant.
- Scot cu grija piciorusele si le maruntesc pe tocator.
- Curat usturoiul si-l zdrobesc impreuna cu cimbrul in mojar, adaug sare, ulei, piper.
- Cu o pensula ung palariile cu uleiul din mojar si le asez in tava de copt.Cu o lingurita distribui usturoiul pisat cu cimbru in fiecare “palarioara” , adaugam piciorusele tocate deasupra, mai picuram cate putin ulei, presaram sare, piper si le dam la cuptor.
- Sunt gata cand se inmoaie, devin zemose si se rumenesc. Le putem servi ca atare sau alaturi de cartofi prajiti sau de o salata calda.
- Daca nu suntem in post, se potrivesc foarte bine cu carne la gratar sau le putem felia si asezona cu smantana.
Disclaimer
Datele nutriționale furnizate la unele rețete sunt estimative, iar rolul lor este doar informativ. Valorile nu pot fi garantate și nu ar trebui utilizate în tratamentul afecțiunilor medicale. Secțiunile de echipamente și ingrediente de mai sus pot conține linkuri afiliate către produse pe care le folosesc și le recomand.
Alte retete cu ciuperci in retetarul Casuta Laurei
Foarete gustoase!Si eu sint o mare gurmanda de ciuperci!Orcum si in orce fel!O zi buna Laura!
Hi Laura,
se aude tare fein. Si mie imi place Postarea ta
Salutäri Jacob
Cat de bine arata! Mmmm, bun bun!
Bune rau si aromate ciupercutele! Si bune la dieta, unde mai pui! Felicitari!
Une bonne recette que j’aime beaucoup.
A bientôt.