Cartofi gratinati cu susan
|

Cartofi gratinati cu susan

Reteta de cartofi gratinati cu susan este una simpla si gustoasa , mai toata treaba o face cuptorul, este o mancare perfecta atunci cand ne dorim ceva bun, satios – este genul de mancare care poate fi pregatit din timp pentru mai tarziu, urmand apoi doar sa pui la cuptor.

Cartofi gratinati cu susan
Fiind la dieta (Riina), am ales s-o pregatesc intr-o zi de amidoane. E o reteta perfecta pentru o zi de post iar daca are alaturi o salata de verdeturi (de care vreti voi) e o masa perfecta.
Daca doriti inspiratie pentru alte idei de retete cu cartofi, vedeti aici.

Cartofi gratinati cu susan – reteta completa, printabila

Cartofi gratinati cu susan

Cartofi gratinati cu susan

Reteta gatita, scrisa si publicata de Laura
O reteta simpla si satioasa
fel de mancare Garnituri, vegana
bucatarie vegana
portii 4 portii
calorii 370 kcal

Reteta VIDEO

Ingrediente
  

  • 12 cartofi ( 2- 3 per portie)
  • seminte de susan
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • 2 - 3 linguri ulei

Mod de preparare
 

  • Spalam bine cartofii si ii punem la fiert in coaja. 
  • Cand sunt gata, ii lasam nitel sa se racoreasca, ii decojim si ii taiem fie in patru bucati, fie (varianta mea preferata) cuburi. 
  • Ungem fiecare felie de cartofi cu ulei, si presaram deasupra sare, piper si seminte de susan. 
  • Cu grija, punem cartofii intr-o tava neaderenta si ii dam la cuptor pentru 25 de minute pana vor prinde o minunata culoarea aurie. Hm, 25 de minute zicea in revista, mie mi-a luat mai mult timp, poate nu era cuptorul suficient de incins.

Disclaimer

Datele nutriționale furnizate la unele rețete sunt estimative, iar rolul lor este doar informativ. Valorile nu pot fi garantate și nu ar trebui utilizate în tratamentul afecțiunilor medicale. Secțiunile de echipamente și ingrediente de mai sus pot conține linkuri afiliate către produse pe care le folosesc și le recomand.

Similar Posts

3 Comments

Dă-i un răspuns lui Mariana Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Apreciaza reteta




Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.