Cafea Eskimocha, cafea aromata, cu savoare speciala

cafea Eskimocha
Cand gatesc o reteta noua, gustand-o, imi pun intrebarea: O voi mai gati? Raspunsul poate fi da, nu sau poate. Reteta asta e la categoria poate si desi de obicei pe blog nu public decat retetele din categoria da, fac o exceptie pentru ca, noh, e totusi cafea))))), reteta e totusi bunuta si o voi mai incerca o data cand vine caldura mare. Caci n-am respectat reteta intocmai, n-am inghetat cafeaua – si poate asta conteaza la gustul final mai mult decat cred. Oricum, reteta mi-a fost recomandata ca extraordinara – musai rece!

Cafea Eskimocha – reteta completa, printabila

blank

Cafea Eskimocha

Reteta gatita, scrisa si publicata de Laura
fel de mancare Bauturi de casa
bucatarie clasica
portii 3 portii
calorii

Ingrediente
  

  • 2, 5 ceasca cafea
  • 2/3 ceasca lapte ­
  • 1 1/2 lingurita zahar
  • 5 lingurite sirop de zahar
  • 2 lingurite chimen

Mod de preparare
 

  • Intai inghetam cafeaua: o preparam si o turnam in forme speciale, bagand-o la congelator.
  • Cand a inghetat, o scatem si o impartim in trei pahare. 
  • Intr-un shaker, punem laolalta laptele, siropul de portocale, zaharul si chimenul, astupam bine si scuturam cu ravna ingredientele toate la un loc vreo cateva minute. 
  • Impartim bauturica in cele trei cani si o savuram. Ole!

Disclaimer

Datele nutriționale furnizate la unele rețete sunt estimative, iar rolul lor este doar informativ. Valorile nu pot fi garantate și nu ar trebui utilizate în tratamentul afecțiunilor medicale. Secțiunile de echipamente și ingrediente de mai sus pot conține linkuri afiliate către produse pe care le folosesc și le recomand.

 

CategoriesBauturi de casa
Tags

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Apreciaza reteta




Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.