Cafea Eskimocha, cafea aromata, cu savoare speciala
Cand gatesc o reteta noua, gustand-o, imi pun intrebarea: O voi mai gati? Raspunsul poate fi da, nu sau poate. Reteta asta e la categoria poate si desi de obicei pe blog nu public decat retetele din categoria da, fac o exceptie pentru ca, noh, e totusi cafea))))), reteta e totusi bunuta si o voi mai incerca o data cand vine caldura mare. Caci n-am respectat reteta intocmai, n-am inghetat cafeaua – si poate asta conteaza la gustul final mai mult decat cred. Oricum, reteta mi-a fost recomandata ca extraordinara – musai rece!
Cafea Eskimocha – reteta completa, printabila

Cafea Eskimocha
Ingrediente
- 2, 5 ceasca cafea
- 2/3 ceasca lapte
- 1 1/2 lingurita zahar
- 5 lingurite sirop de zahar
- 2 lingurite chimen
Mod de preparare
- Intai inghetam cafeaua: o preparam si o turnam in forme speciale, bagand-o la congelator.
- Cand a inghetat, o scatem si o impartim in trei pahare.
- Intr-un shaker, punem laolalta laptele, siropul de portocale, zaharul si chimenul, astupam bine si scuturam cu ravna ingredientele toate la un loc vreo cateva minute.
- Impartim bauturica in cele trei cani si o savuram. Ole!
Ai incercat reteta asta?Lasa o vorba si spune-ne parerea ta!
CategoriesBauturi de casa