Cafe glace

Cafe glace, reteta simpla, racoritoare, cafea rece servita cu frisca, usor de preparat si mai usor de savuratCafe glace

Ca tot e vara, am simtit nevoia de niste racoreala instant. Asa ca…primul lucru, am inceput a pune cafea la inghetat. Asa avem la indemana oricand niste materie prima pentru acest savuros cafe glace. Si daca tot vorbim de retete de vara, musai sa incercati si un Fresh cafe, numai nitelus mai elaborat decat aceasta reteta.

Cafe glace – reteta completa, printabila

Cafe glace

Café glace

Reteta gatita, scrisa si publicata de Laura
fel de mancare Bauturi de casa
bucatarie de vara
calorii

Reteta VIDEO

Ingrediente
  

  • 1,5 l cafea filtru, racita
  • zahar dupa gust
  • frisca dupa gust

Mod de preparare
 

  • Circa 1/2 litru de cafea fiarta si racita o turnam in tavite pentru cuburi de gheata si bagam la congelator ca sa inghete.
  • In restul de  cafea punem zahar….dupa gust. 
    Cafe glace
  • O bagam la frigider sa se raceasca.
  • Cand vrem sa servim, turnam cafeaua in pahare, adaugam cuburile de gheata si frisca batuta spuma.

Disclaimer

Datele nutriționale furnizate la unele rețete sunt estimative, iar rolul lor este doar informativ. Valorile nu pot fi garantate și nu ar trebui utilizate în tratamentul afecțiunilor medicale. Secțiunile de echipamente și ingrediente de mai sus pot conține linkuri afiliate către produse pe care le folosesc și le recomand.

Ai incercat reteta asta?Lasa o vorba si spune-ne parerea ta!

Simplu si delicios pe asa caldura!

Tags
blank
Laura

Bine ai venit in Casuta Laurei! Sunt Laura, femeie optimista, creativa, sotie, mamica cu o pasiune scapata de sub control pentru gatit - incerc tot felul de retete culinare diverse, reteta de mancare variate, retete de desert de casa, retete de prajituri. Ma pasioneaza si organizarea si gospodarirea eficienta sub deviza ”Muncim ca sa traim, nu traim ca sa muncim”. Ce zici, ne imprietenim?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Apreciaza reteta




Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.