Biscuiti din tarate
|

Biscuiti grozavi din tarate

Acesti biscuiti grozavi din tarate este o reteta pe care am luat-o de pe facebook de la unul din grupurile Dukan, este absolut delicioasa, din cantitatile de mai jos iese o portie generoasa, ce satura pofta de carbohidrati la modul sigur, perfecta pentru a servi ca gustare la servici si poate fi mancata intr-o singura zi,  incepand de la faza croaziera.

Biscuiti din tarate

  Dar chiar daca nu sunteti la dieta, ii puteti incerca, ingredientele ca cele doua tipuri de tarate, semintele chia si cele de in sunt aur curat pentru corpul nostru si ar fi pacat sa ne privam de ele. Singura rezerva care o am ar fi la gluten care poate fi alergenic pentru unii.Dar asta e de la om la om.

O alta reteta reusita de biscuiti cu tarate de ovaz gasiti aici, este o varianta dulce de biscuiti.

 Biscuiti cu tarate de ovaz  – reteta completa, printabila

Biscuiti din tarate

Biscuiti grozavi din tarate

Reteta gatita, scrisa si publicata de Laura
O reteta grozava de biscuiti cu tarate,marca Dukan diet
timp de pregatire 5 minutes
timp de gatire 10 minutes
timp total 15 minutes
fel de mancare aluaturi
bucatarie Dukan
portii 4 portii
calorii 55 kcal

Reteta VIDEO

Ingrediente
  

  • 3 ou
  • 2 linguri tarate de ovaz
  • 1 lingura tarate de grau
  • 3 linguri gluten
  • 2 linguri lapte praf
  • 4 linguri lapte ­
  • 1 lingura praf de copt
  • sare dupa gust
  • seminte dupa gust: eu folosesc chia si seminte de in, ingaduite la dieta Dukan, merge si chimen, susan daca nu sunteti la dieta….., cate o lingura

Mod de preparare
 

  • Prepararea e revoltator de simpla: toate ingredientele se toarna intr-un bol, se amesteca pana la omogenizare. Intr-o tava (eu folosesc pentru asta tava cuptorului), se presara putina apa si se intinde hartia de copt.
  • Cu o lingura se pun biscuitii, am incercat sa le dau o relativa (macar) forma si i-am aplatizat cu lingura pentru ca imi plac destul de subtiri. Daca aveti forme de biscuiti si mai bine, sunteti norocosi, eu n-am (inca).
  • Bagam tava la cuptorul preincalzit (cam 200 grade C), stati cu ochii pe ei, se fac destul de repede. De obicei, cand sunt gata, sting focul si ii mai las acolo o vreme, asa devin mai crocanti.

Disclaimer

Datele nutriționale furnizate la unele rețete sunt estimative, iar rolul lor este doar informativ. Valorile nu pot fi garantate și nu ar trebui utilizate în tratamentul afecțiunilor medicale. Secțiunile de echipamente și ingrediente de mai sus pot conține linkuri afiliate către produse pe care le folosesc și le recomand.

Yummmmmmiii!!!!

Similar Posts

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Apreciaza reteta




Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.