Biscuiti din tarate de ovaz
Acesti biscuiti din tarate de ovaz sunt o varianta marca Dukan foarte potrivita pentru o gustare satioasa si sanatoasa.
Am incercat cateva retete dukanesti de biscuiti.
Asta mi s-a parut de departe cea mai reusita si am repetat-o de mai multe ori. Este crocanta in exterior, moale in interior, usor dulce, consistenta.
E drept nu sunt ca biscuiteii aspectuosi, ingrasatori obisnuiti dar sunt sanatosi si hranitori. Reteta o am de pe www.dietadukan.ro.
Alta varianta de biscuiti Dukan, cu tarate de ovaz, avem aici .
Biscuiti din tarate de ovaz – reteta completa, printabila

Biscuiti din tarate de ovaz
Reteta VIDEO
Ingrediente
- 1 ou . Eu am pus doua caci aveam niste oua mici ideea e sa incorporeze celelalte ingrediente, fara sa devina un aluat ….nici macar semilichid.
- 4 linguri tarate de ovaz . Daca vreti niste biscuiti mai fini, puteti macina putin taratele, mie imi plac mai brute.
- 2 linguri tarate de grau fine
- 1 lingura indulcitor praf
- 1/2 lingura cacao
- 1/2 lingurita praf de copt
- esenta preferata eu am pus de migdale
Mod de preparare
- Preincalzim cuptorul si punem niste foaie de copt in tava cuptorului.
- Intr-un bol, amestecam toate ingredientele pana rezulta o pasta vartoasa.
- Cu o lingura, luam portii din aluat (astfel, in functie de cat aluat luati vedeti si cati biscuitei o sa iasa) si-l asezam pe foaia de copt pregatita deja.
- Aplatizam biscuiteii, eventual avem grija sa aiba o forma rotunda, sau patrata, sau triunghiulara. I-am lasat cam la o grosime de 1/2 de cm.
- Dureaza cam un sfert de ora pana sunt gata.
Disclaimer
Datele nutriționale furnizate la unele rețete sunt estimative, iar rolul lor este doar informativ. Valorile nu pot fi garantate și nu ar trebui utilizate în tratamentul afecțiunilor medicale. Secțiunile de echipamente și ingrediente de mai sus pot conține linkuri afiliate către produse pe care le folosesc și le recomand.
Yummmiiiiiii cu iaurt, cafea, lapte! Perfecti pentru micul dejun.
Cautam o reteta de dulce fara zahar si faina si reteta ta e perfecta, multumesc 🙂