| |

Ardei umpluti cu branza si marar

Ardei umpluti cu branza si marar, o reteta de aperitiv simpla si usor de facut, cu ingrediente naturale si sanatoase, perfect atat pentru mese in familie dar si pentru mese de ocazie

Ardei umpluti cu urda si marar

Asa-i ca va simtiti plini dupa aceste zile de sarbatoare si ati dori sa mancati ceva usor, sanatos si dietetic? Incercati acesti ardei umpluti cu branza si marar, sunt deliciosi, va asigur.

Unde pui ca felul acesta poate arata superb pe un platou alaturi de alte aperitive la o masa mai simandicoasa si nici gustul nu va face de rusine.

Reteta o am de la nasa mea de cununie, micul dezavantaj a fost ca n-a stiut sa-mi zica niste cantitati precise, a zis ca se orienteaza gustand (babeste adica), am incercat eu sa recreez reteta cu cantitati cu totul, n-a iesit exact gustul dar e foarte pe aproape…Las ca o mai incerc eu si cand m-oi mai lamuri poate mai schimb cantitatile de la ingrediente.

Alta idee de aperitiv cu branza este acesti bulgarasi cu branza, se fac foarte usor si completeaza in mod placut un platou de aperitive de sarbatoare.

Ardei umplut cu branza si marar – reteta completa, printabila

blank
Ardei umpluti cu branza si marar

Ardei umpluti cu branza si marar

Reteta gatita, scrisa si publicata de Laura
Un aperitiv simplu, usor de preparat, cu un gust proaspat si natural
timp de pregatire 15 minutes
timp total 15 minutes
fel de mancare Aperitive si gustari
bucatarie mediteraneana
portii 3 portii
calorii 381 kcal

Reteta VIDEO

Ingrediente
  

  • 250 gr. branza de vaci
  • 50 gr. branza burduf eu am pus ceva mai multa dar dupa ce am gustat cred ca atata trebuie
  • 1- 2 lingurite smantana
  • 1 legatura marar proaspat maruntit
  • 6 bucati ardei de marime potrivita, eventual de diverse culori

Mod de preparare
 

  • Punem branza de vaci, branza burduf si smantana si le amestecam bine pana se transforma intr-o pasta omogena. Daca nu va iasa cremoasa, mai adaugati putina smantana.
  • Adaugati mararul maruntit si amestecati bine. 
  • Potriviti la gust cu sare si piper.
  • Pregatim ardeii, scotandu-le frumos cotoarele, curatam de seminte si de eventualele nervuri nabadaioase.
  •  Cu o lingura, indesam branza inauntru si nivelam la varf.
    blank
  • Apoi luam un cutit bine ascutit  si taiem ardeii felii groase cam de un deget.  
  • Asezam feliile pe o farfurie si ornam cu verdeata.

Disclaimer

Datele nutriționale furnizate la unele rețete sunt estimative, iar rolul lor este doar informativ. Valorile nu pot fi garantate și nu ar trebui utilizate în tratamentul afecțiunilor medicale. Secțiunile de echipamente și ingrediente de mai sus pot conține linkuri afiliate către produse pe care le folosesc și le recomand.

La cantitatea de mai sus am umplut trei ardei. Nu-i asa ca arata tare apetisant? Pofta buna la savurat ciorba de ardei umplut!

Ardei umpluti cu branza si marar

Similar Posts

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Apreciaza reteta




Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.